1:1 EXCLUSIVE

Dit is voor topondernemers die wakker geworden zijn.

Die in die spirituele snelkookpan zitten en een safe space zoeken om veilig te kunnen ontdekken wat dit betekent voor hen als persoon en voor hun bedrijf. Dit is jouw spirituele upgrade.

Dit is voor jou als je als ondernemer op een stevige plek staat met je bedrijf.

Je hebt een bloeiend bedrijf opgebouwd, maakt impact, hebt een omzet van 200k of meer per jaar en voelt aan alles ‘er is meer’. Je bent wakker geworden gedurende het ondernemerschap en die schoen is aan het wringen. Er wil nog zoveel meer ‘door jou heen geboren worden’ maar het is spannend. Want wat nou als je hele bedrijf ineens op de schop gaat?

In een 1:1 samenwerking met mij maak ik ruimte voor het volledige veld van jouw potentie, van jouw hoogste tijdlijn. Ik zie jou in die potentie en we verankeren die energie in het hier en nu. Het is mijn gave om in te tappen op jouw spirituele mogelijkheden en samen met jou die hogere tijdlijn te co-creëren. Thuiskomen in jezelf in je hoogste potentie. Dat is wat er gebeurd als we samenwerken. Wat grote impact gaat hebben op je spirituele vermogens, je business, maar ook je privéleven en je persoonlijke ontwikkeling. The Whole Shabang.

De beste manier om erachter te komen of ik je kan helpen is om een kennismaking in te plannen. Voorafgaand aan ons gesprek stem ik al af op jouw veld en kunnen we gericht inzoomen op jouw verlangen en potentie.

{

“In 1 dag had ik complete helderheid over mijn aanbod!”

Ik ben nog steeds helemaal ‘blown away’ na onze 1:1 dag vandaag! Mijn aanbod zoals we het nu hebben neergezet; dit is wat het moet zijn! Het voelt zo goed. Echt waar lieve Tess wat jij vandaag met mij hebt gedaan en wat we hebben neergezet… Alles valt nu samen en daar ben ik zo blij mee! Het aanbod past helemaal bij mij, de klanten vind ik superleuk en het is me nu zo helder. Ik vind het magisch, ik vind het mindblowing, ik vind het next level, ik vind het extatisch!

RIANNE ROES – RELATIETHERAPEUT

{

“Door mijn intuïtie te volgen kwam ik direct in een andere mindset!” 

Toen ik hoorde wat de investering van het traject was zei mijn intuïtie godzijdank “Dit moet je nu doen. Het is de enige manier om nu boven jezelf uit te stijgen”. Binnen een maand had ik dit geld terugverdiend, omdat ik door deze keuze direct in een andere mindset kwam. Achteraf kan ik zeggen dat het traject met Tess wel 100k waard is geweest!

DOROTHEE LOORBACH – AUTEUR & INTERNATIONAAL SPREKER

{

“In Q3 tikten we onze jaaromzet van vorig jaar al aan!”

Een fantastische reis in zelfontwikkeling, waarin we oude, klein houdende patronen los lieten en daarmee de weg vrij maakten voor nieuwe kansen!

Zo heeft het ons niet alleen persoonlijk, maar ook zakelijk in een stroomversnelling gebracht en behaalden we in augustus 2021 al de jaaromzet die we in 2020 hebben gedraaid!

MARIEKE DE BRUIJCKERE – FOUNDER VAN KLIKWERK

Voorafgaand aan ons gesprek stem ik al af op jouw veld en kunnen we gericht inzoomen op jouw verlangen en potentie.

“Tess is als spirituele motorolie” 

Eline Catseman – Systemisch(Business) Coach

{

“Ik heb nu het leven gecreëerd waar ik lange tijd naar op zoek was.”

Ik kan heel goed de connectie maken met Spirit, maar ik vond het moeilijk op aarde te landen. Het werd tijd dat ik me daar veilig ging voelen. Door de samenwerking met Tess durf ik me nu echt te ‘committen’ aan het aardse, praktische leven. De 1:1 dagen waarin hierin magisch! Ik heb nu het leven gecreëerd waar ik lange tijd naar op zoek was. Tess heeft me laten zien hoe het anders kan met meer omzet, minder hard werken, meer rust en ruimte voor de liefde

CORONA MEERMAN – SOUL & STRATEGY MENTOR

{

Ik kon het op mijn eigen manier doen en dat is echt fantastisch.”

Tess duwde me niet in een keurslijf van een vastgesteld stappenplan, maar keek naar wat er bij mij paste tijdens onze samenwerking. Tess hielp mij om te ontdekken wat er voor mij werkt en hield ondertussen het overzicht op wat er allemaal nog meer mogelijk was. Ik kon het op mijn eigen manier doen en dat is echt fantastisch.

JUDITH PUTTIGER

{

Ik kon het op mijn eigen manier doen en dat is echt fantastisch.”

Tess duwde me niet in een keurslijf van een vastgesteld stappenplan, maar keek naar wat er bij mij paste tijdens onze samenwerking. Tess hielp mij om te ontdekken wat er voor mij werkt en hield ondertussen het overzicht op wat er allemaal nog meer mogelijk was. Ik kon het op mijn eigen manier doen en dat is echt fantastisch.

JUDITH PUTTIGER