Business InSight sessie

Yes! Dit wil ik!

Deze online Business InSight sessie geeft jou snel inzicht in wat de bedoeling is voor jou en je Business.

Denk aan jouw True Purpose. Wat je werkelijk te doen hebt! Op een manier die licht voelt voor jou, zodat je hem kunt (uit)dragen en de wereld op jouw manier positief laat veranderen!

Om dat vervolgens te verbinden met je aanbod, je prijzen, je ontwikkel stappen in je business, maar ook in je privé leven. 

In deze sessie verbinden we Business met Spiritualiteit en krijg je op een unieke en snelle manier helder waar de energie stokt, hoe die weer kan stromen en welke praktische stappen je mag gaan zetten in je leven en je business!

 

Voorafgaand en tijdens de sessie shift je al een heleboel energie (mede door de unieke afgestemde activatie die je van mij ontvangt), waardoor je ruimte maakt om de boodschappen van de Business InSight sessie werkelijk te kunnen ontvangen op een dieper (ziels)niveau. 

 

Deze online Business InSight sessie geeft je inzicht, nieuwe invalshoeken, bakken met inspiratie, maar ook praktische to do’s om snel je volgende stappen te kunnen gaan zetten. 

 

Voor snelle, creatieve, (hoog)gevoelige, succesvolle, getalenteerde, enthousiaste en geniale ondernemers die voelen dat ze iets groters te doen hebben op de wereld!

Deze sessie is perfect als je voelt dat je zelf naar een Hoger Plan wordt geroepen. 

 

1x een complete online Business InSight sessie
Incl. voorbereiding, een unieke activatie ter voorbereiding op de call, de call van 2 uur, follow up mail en een persoonlijke boodschap ter afronding!
Investering €797 ex BTW.

 

In februari 2020 ontmoette ik Tess en ontving een afgestemde Business Boodschap van haar. Binnen no time had ze helder waar ik op stagneerde en konden we samen de diepte in. Dit gaf ruimte om daarna uit te kunnen zoomen, waarbij Tess zeer duidelijk mijn Bigger Picture door kreeg. Dit gaf mij instant helderheid en duidelijkheid in de acties die ik wel en niet meer ga ondernemen. Alsof er een laag mist is opgelost. Tess, dankjewel voor je grote kano, voor je spiritueel visionair zijn op een voor mij heel toegankelijke manier en bovenal voor je aanstekelijke energie. Hopelijk tot gauw weer!

Saakje Bakker

Bedrijfskundig Verwonderaar | Faaldeskundig Trainer, https://www.instituutvoorfaalkunde.nl

Mijn Business Insight Sessie met Tess was heel bijzonder.
Stiekem weet ik diep van binnen waarom ik hier ben en wat mij te doen staat… Tess ziet en voelt dit binnen een minuut en geeft het je glashelder op een presenteer blaadje! Voor mij was het echt een bevestiging van mijn intuïtie.
Met veel energie en in een snel tempo ontstonden er prachtige ideeën voor mijn bedrijf. Tess voelt precies wanneer ze wat kan zeggen om jou de juiste richting op te laten gaan.
De combinatie van het spirituele (het luisteren naar je intuïtie) en het praktisch uitwerken van mijn plan maakte deze sessie heel compleet!

Hester Slegt

Vertaler tussen paard en ruiter., Hester Slegt Coaching

Als eerste had ik een hele fijne online healing masterclass gevolgd bij Tess. Dit voelde voor mij echt als een warm bad.. Heerlijk! In de week daarna zag ik een story voorbij komen op Instagram van haar. Ik voelde ‘dit gaat over mij’. Haar woorden, haar persoon raakten mij diep in mijn hart! Na wat gelezen te hebben op haar website en wat wikken en wegen, wist ik dat het gevoel dat ik bij Tess ‘moest’ zijn niet te negeren was.. ? Ik heb contact gezocht en we hebben samen bekeken wat op dit moment goed bij mij zou passen, de Business InSight sessie. Spannend! Ondanks dat ik zelf geen bedrijf run op dit moment heeft de (Business) InSight sessie een hele mooie, bijzondere kijk op mijn leven gegeven.
Verschillende aspecten zijn aan bod gekomen en de manier waarop Tess dit doet is echt heel erg fijn. Je krijgt genoeg ruimte voor je vragen, gevoel, ze luistert echt naar je en geeft je op een liefdevolle manier door wat er doorgeven moet worden! ✨ Ik was even vast gelopen, maar door de (Business) InSight sessie ligt mijn weg weer vrij om te gaan!
Lieve Tess, nogmaals heel erg bedankt!

 

Danaia Tuinenga

Leerkracht speciaal basisonderwijs

Tess is een Verbinder. In de breedste zin van het woord. Ze brengt jou samen met andere zielen, maar ze brengt ook jou samen met je ziel. Ze begeleidt jou in het thuis komen, waardoor jij innerlijke rust, zekerheid, helderheid en liefde kunt ervaren. Het is alleen al inspirerend om met haar te werken, omdat ze je laat zien en voelen dat je rotsvast mag gaan vertrouwen in jezelf en op je eigen gaven en talenten. Niks is te gek. Sterker nog: ALLES is TE GEK! Haar eindeloze enthousiasme en gedrevenheid zet ze in om jou mee te nemen naar een hoger niveau. En tegelijkertijd stelt ze je gerust als het nodig is. Eigenlijk is het heerlijk loungen en cadeautjes uitpakken met Tess. Je hoeft gevoelsmatig niet veel te doen, want JUIST door die rust komt er zoveel op gang. Ze helpt je jouw cadeautjes (a.k.a. verborgen talenten) te ZIEN en uit te pakken. Tess zet jou in je KRACHT. Alleen stiekem doe je dat helemaal zelf. Zij neemt je alleen aan de hand en begeleidt je daar naartoe. Topvrouw als je naar een hoger level wilt stappen in je leven, je relaties, jezelf en je business. She’s got it all! En neemt jou daarin mee om dat ook in JOU te ontdekken.

Marjon van de Wetering

(maan)readingen en afgestemde coaching, https://marjonvdwetering.nl