Exclusief 1-op-1

Voor succesvolle ondernemers met GrootheidsZin

Samenwerken met Tess was mijn slimste beslissing ooit. Mijn leven en bedrijf kwamen direct in een stroomversnelling en nu sla ik allemaal stappen over. Het is een soort quantum transformatie. De investering had ik al binnen een maand terugverdiend en ik ervaar op ALLE gebieden in mijn leven binnen 8 weken al exponentiële groei

Dorothée Loorbach

Succesvol Schrijver & Keynote Speaker, Sound of Confetti & Gurus on Sneakers

Tess weet mij met haar fantastische energie altijd een gevoel van ‘thuiskomen’ te geven. Dat is zo’n onwijs bijzonder gevoel! Tess is een bijzonder mooi mens, oprecht in haar coaching en zuiver in haar advies. Ze schakelt snel en ziet/voelt direct waar ik blokeer en waar groei te behalen is. Ze brengt mij continue in beweging en zorgt ervoor dat ik mezelf overstijg. Tess haalt het allerbeste in mij naar boven. Voor iedereen die weet en/of voelt dat hij/zij iets (groots) te doen heeft op deze wereld, Tess is écht een enorme aanrader!

Iris Barnhoorn

Business Inspirator, https://www.irisbarnhoorn.nl

Tess heeft me geholpen om persoonlijke blokkades op te heffen, zodat er ruimte ontstond voor wat ik ècht wilde op zakelijk vlak. Tess heeft mijn intuïtie op een hele krachtige manier wakker EN bruikbaar gemaakt. Op zo’n manier die bij mij past.

Marieke Hendriks - van der Vossen

Zakelijk Sparringpartner & Coach, Zorra Libre

Wil jij 1:1 exclusief samen aan de slag?

 Voel je drive om je omzet te verdubbelen en beter nog: je impact onbetaalbaar te vergroten

 

De mensen waar ik mee werk ervaren allemaal hetzelfde gevoel “Ik heb hier iets groters te doen en dat lukt niet met het bedrijf zoals dat er nu staat”. Succesvol, stuk voor stuk, maar inmiddels wakker genoeg om te ervaren dat ze iets groters te doen hebben.

Jij bent veranderd. Je wordt geroepen. Jouw ziel heeft een groot verlangen; de wereld op een lichte en positieve manier veranderen! Meer bewust maken. Op jouw eigen unieke manier! 

In een exclusief 1:1 traject gaan we jou en je bedrijf in lijn brengen met jouw Hogere Plan. Jouw Souls Masterplan. We gaan energetisch, spiritueel en zakelijk jouw Hogere Plan concreet maken, zodat jij kan gaan doen wat je hier werkelijk te doen hebt!

Je hebt het in je om een groot verschil te maken – in veel meer levens dan je nu denkt. Je hebt de weg gevonden naar mij en ook daarin heb je jouw gevoel gevolgd. Dat is een zuivere tool die we gaan inzetten als we samenwerken.  

Het is jouw graadmeter, jouw richtingaanwijzer, jouw versneller en jouw verdubbelaar: helder weten / voelen / horen / zien. 

Wanneer je bereid bent het pad te lopen wat voor jou is weggelegd is plezier onvermijdelijk! Met lichte energie en bruisende champagne bubbels kun jij helder zien welke kant je op mag gaan in je leven en met je bedrijf. 


Je
Hogere Plan komt in beeld en je voelt wat je NU te doen hebt op de wereld, maar ook wat je na wilt laten in deze wereld. Want je doet het niet alleen voor jezelf. Je doet het in eerste plaats omdat je geroepen wordt om op te staan. Een verschil te maken. Impact te maken. De wereld te veranderen.  

Jij laat jouw gouden voetsporen achter voor vele generaties na jou.

Ben jij klaar om jouw Gouden Voetspoor te zetten op de wereld? Vul dan snel het formulier onderaan deze pagina in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

 

Liefs, Tess 

Wat Lindemarie me schreef na onze eerste 1:1 dag (de start van haar traject): 

Bedankt voor deze megashift. Man, wat een goed idee om NU met jou te gaan samenwerken! Twee weken geleden was ik bij jou en sindsdien is er zo veel gebeurd! Dankjewel voor jouw ingevingen, jouw voelen en je humor. We gaan nog veel meer toffe dingen doen komende maanden, yeah!

Lindemarie Jongste

Lindemarie.nl

Na een online masterclass bij Tess te hebben gevolgd, voelde ik heel sterk dat ik iets moest met deze vrouw. En dat bleek! Waar ik een ontzettende omweg wilde gaan maken vanuit angst voor mijn ware potentie, heeft Tess mij in contact gebracht met mijn kracht en talent. Ze heeft mij laten ervaren hoe het makkelijk, leuk en luchtig kan zijn.

Tess ziet je voor wie je echt bent en tuned daar op in. Ze helpt je de puzzelstukjes te verbinden waarvan je voelde dat ze er waren maar je het complete plaatje nog niet kon (of durfde te) zien.

Ik heb een enorme transformatie doorgemaakt om vanuit het juiste startpunt mijn bedrijf te kunnen opbouwen. Eeuwig dankbaar voor de inzichten van deze pure vrouw!

Fleur Jolie ter Braak

Bewustzijnscoach, Fleur Jolie Coaching

Wat voor mij zo ongelofelijk waardevol is in de samenwerking met Tess, is dat zij precies bij mijn tempo is aangesloten. Ze stretchte me genoeg op de juiste momenten om de groei die in mij zit goed vorm te kunnen geven in mijn bedrijf! Daarnaast heeft ze zoveel vertrouwen in wat ik kan, dat ik zelf nog beter ben gaan voelen wat mijn coaching waard is voor mijn klanten. 

Ik voel bij Tess zo goed dat ze me die groei gunt! Ze vindt dat IK en mijn bedrijf het WAARD zijn. In mijn ervaring is dat iets unieks wat lang niet alle coaches oprecht bezitten. Tess wel en dat is fantastisch!

Judith Puttiger

Systemisch Therapeut, Opstellers

Duik in je genialiteit en ga voor goud.

Wij zijn een Gouden Match (Made in Heaven ;)) wanneer: 

Kim Munnecom | Inner Circle | star Je voelt dat je klaar bent om je leven en je business in lijn te brengen met je Hogere Plan. 

Kim Munnecom | Inner Circle | star Je klaar bent om jouw Gouden Voetspoor (jouw Legacy) achter te laten hier op de wereld! We need you!  

Kim Munnecom | Inner Circle | star Je een avonturier bent die blind durft te vertrouwen op intuïtie en daarmee dus gezegd bent met een heerlijke dosis lef en ondernemingsavontuur! 

Kim Munnecom | Inner Circle | star Je weet dat het Tijd is. De Hoogste Tijd. Gouden Tijd.   

Het begon allemaal met Tess. Zonder haar had ik misschien helemaal niet gedurfd, want waar ik nu naartoe ga met mijn bedrijf is zooooo groot! Dus als je dat gevoel kent dat je iets groters te doen hebt dan wat je nu doet, laat je door haar coachen. Ik beloof je dat je dan waarschijnlijk best durft.

Dorothée Loorbach

Succesvol Schrijver & Keynote Speaker, Sound of Confetti & Gurus On Sneakers

Business meets spiritualiteit

Tess is een geweldige powervrouw die heel zuiver communiceert en coacht. Daarnaast is zij in staat om helder te weten en te voelen wat er nodig is om te pieken! Tess is vertrouwen en geeft vertrouwen. 

Sarah Tjeerdsma

Founder en Bezieler van Blessons, https://www.blessons.nl

Met mij samenwerken betekent geloven en vertrouwen op je talenten. Ik zet de mijne maximaal voor je in, waardoor je sneller gaat!

Zuiver kan ik je doorgeven wat de bedoeling is voor jou op dit moment. Ik ben geen waarzegger en ook geen toekomstvoorspeller 😉 maar ik zie, voel, weet wel de leukste, snellere en nieuwe wegen die passen bij JOU! En het mooie is; dat kun jij ook! Ik leer het je tijdens onze 1:1 momenten!

Mijn Global Mission is om de juiste ‘spelers’ op de juiste plek te zetten op de wereld. Zodat hun lichtkracht en daarmee hun impact op volle sterkte zijn werk mag doen en de wereld wezenlijk te veranderen.  

Ben jij zo’n leider en zijn wij een Gouden Match? Vul het formulier hieronder in en ik mail je terug!

Toen ik hoorde dat de investering van het business traject 10k was zei mijn intuïtie godzijdank “Dit moet je nu doen. Het is de enige manier om nu boven jezelf uit te stijgen”. Binnen een maand had ik dit geld terug verdiend, omdat ik door deze keuze direct in een andere mindset kwam. Achteraf kan ik zeggen dat het traject met Tess wel 100k waard is geweest!

Dorothee Loorbach

Auteur & Internationaal Spreker, Soundofconfetti

Ja Tess, ik denk dat wij een Gouden Match zijn!

Boek een Gratis Kennismakingscall