CONTACT

Heb je een vraag over een (podcast) interview, spreekklus of betaalde gastmasterclass? Superleuk!

Vul hieronder het contactformulier in en we nemen contact met je op!

E

GRATIS MASTERCLASS

Energetisch Communiceren
met je Business

Wist je dat je met je bedrijf kunt praten? Sterker nog… je kunt het ELKE VRAAG stellen die je maar wilt. Je zult altijd antwoord krijgen als je mijn guidance volgt in deze GRATIS masterclass!

Vanaf nu ga je voelen dat jij en je bedrijf twee verschillende energien zijn en dat je heel concreet en praktisch kunt samenwerken MET je bedrijf. Altijd. Overal. Laat je verwonderen door de antwoorden en de grotere visie die je krijgt van je bedrijf! Magie gegarandeerd!

Dit zeggen anderen over de masterclass

‘Energetisch communiceren met je bedrijf’

{

“Deze masterclass is inmiddels onderdeel van mijn wekelijkse ritueel om af te stemmen op mijn bedrijf. Het heeft me geholpen mijn bedrijf los te zien van mezelf. Iedere keer doe ik weer nieuwe inzichten op! Dit is echt mijn ankerpunt geworden om de week fris en open te starten!”

Patricia Panasri
(Business Astroloog)

{

De masterclass van Tess is zo waardevol dat ik ‘m wel 5x doorgestuurd heb naar mede ondernemers. Je bedrijf zijn als een separate entiteit geeft rust, inzichten, een bak met energie en voelt echt als een missende sleutel voor zoveel mensen. Ik ben fan!

Anne Hospers
(Business Muse)

{

“Het is zo’n fijne masterclass! Gratis, maar met zoveel waarde. Ik heb ‘m nu twee keer geluisterd en ik vond het heel bijzonder en leerzaam om zo contact te maken met mijn bedrijf. Deze oefening ga ik er voorlopig inhouden!”

Caroline Pluym

 Tess Fliers

Spiritueel Business Visionair