EVOLVE
The Experience

Voor ondernemers die (nog meer) spiritualiteit, intuïtie en energiewerk willen gebruiken in hun ondernemerschap!

EVOLVE is voor jou als je de behoefte hebt om vanuit een andere dimensie te ondernemen.

Misschien heb je wel het gevoel dat de ‘oude’ manier van ondernemen je niet meer past. Als een jas die te klein geworden is. Je weet en voelt dat er zoveel meer is dan wat we met het blote oog kunnen zien en je bent nieuwsgierig om dat nog dieper te gaan ontdekken en te gaan ervaren! Je hebt zin om die spirituele en energetische kennis praktisch toe te gaan passen in je business.

Met als gevolg dikke vette EXPANSION!

In impact, in persoonlijke groei, klanten, briljante downloads, omzet en plezier!

Verwacht vet hoge energie (you know me!), afstemmen, spiritualiteit, experiences, frequentie verhoging, intappen op de energie van overvloed, licht activaties, energetische tools, visualisaties, transformerende journeys, humor, lichtheid en praktische toepasbaarheid.

{

“De oefening over mijn meest ideale klant heeft de meeste indruk op mij gemaakt omdat je daarin ook echt goed naar jezelf gaat kijken. Daar kwam ik echt wel even een ‘oepsje’ tegen dat ik dacht: ‘ik wil dit wel van mijn klanten, maar ik doe dit zelf nog helemaal niet in mijn privé leven!’. Ik moest eerst in mijn privé leven een shift maken, zodat ik binnen mijn bedrijf een match kon vormen voor mijn meest ideale klant en dat heb ik tijdens EVOLVE geleerd. Sindsdien is er zoveel veranderd!”

Linda Gerits (Klinisch Psycholoog)

{

“Al voordat het 6-weekse programma van EVOLVE officieel van start ging, heb ik mijn grootste win behaald. De bonus masterclass met Tess was voor mij heel bijzonder en daarmee was het voor mij eigenlijk al gedaan. Ik voelde zo’n grootsheid, dat ik op de goede weg was en dat ik mijn eigen wijsheid mocht gaan erkennen.

Rianne Klein Geltink (Human Design Teacher Kies vanuit je Kracht)

{

“EVOLVE heeft ervoor gezorgd dat ik steeds weer naar mezelf terugga, zonder dat ik het allemaal buiten mezelf ga zoeken. Ik vind de rust bij mezelf, het vertrouwen bij mezelf en de antwoorden bij mezelf. Ik vind het fantastisch om die verbinding met mezelf zo sterk te voelen. Wanneer die verbinding even kwijt ben, kan ik door wat ik geleerd heb tijdens EVOLVE die connectie weer heel snel herstellen. ” 

Iris Barnhoorn (Business Accelerator)

{

“Tijdens het volgen van EVOLVE is mijn bedrijf sky-high gegaan! Vergeleken met vorig jaar is mijn omzet verdubbeld en die verdubbeling heb ik tijdens EVOLVE teweeggebracht. Hoe meer ik naar binnen keerde, hoe meer klanten er kwamen! Het innerlijke werk wat je bij EVOLVE doet, maakt je magnetisch!” 

Karin van Maurik (Psycholoog voor Psychologen)

{

“Tess is echt een topper als het gaat over jezelf en je bedrijf naar een energetisch hoger niveau te tillen. Hierdoor gaat je bedrijf meer floreren en het krijgt meer momentum. Het heeft mij enorm geholpen!”

Martijn Meima (Systemisch Business Coach)

{

“EVOLVE heeft mij echt een heel stevig fundament gegeven voor mijn nieuwe bedrijf. Zonder dat ik nog maar iets op mijn website had staan, trok ik al nieuwe klanten aan die direct JA zeiden op een traject! Bizar!” 

Marjolein Stokker (Intuitief GZ Psycholoog)

Breng magie
in je business

“EVOLVE geeft je een fundament in je spirituele ontwikkeling als ondernemer. Het is een essentiële basis die je kan helpen om echt te kunnen landen in je eigen leven en je bedrijf.” 

Deborah de Poorter (OBM & Mentor voor VA’s en OBM’s)

EVOLVE

The Experience
de 6 modules

Module 1

Setting Yourself up for Ultimate EXPANSION

Je gaat leren (en ervaren!) hoe je jouw energie kunt voorbereiden op groei. Groei in impact. Groei in aantal klanten. Groei in ander soort klanten. Groei in omzet. Waar jij naar verlangt en wat past bij jouw hoogste tijdlijn. Je gaat in deze module jouw energie expanderen en magnetisch maken voor wat je wilt aantrekken! You are setting the stage for something bigger!

Module 2

Setting Your Business up for Ultimate EXPANSION

Hetzelfde geldt ook voor je bedrijf. Door de energetische ontvangstcontainer van je bedrijf te vergroten maak je meer ruimte voor datgene waar je zo naar verlangt in je bedrijf. Is het meer impact? Zijn het meer klanten? Zijn het een ander soort klanten? Is het meer omzet? Meer rust en ruimte? Jij en je bedrijf zijn twee verschillende energieën en in deze module ga je leren hoe jij jouw bedrijf in energie voorbereid op EXPANSION!

Module 3

You Are Hiring: Say Hi to Your Spirit Team in Business

Je gaat uitbreiden in je team! Je gaat ervaren en ontdekken wie er voor jou en je bedrijf en je missie beschikbaar zijn en hoe je met ze kunt samenwerken. Het ondernemen gaat daarmee een stuk lichter, makkelijker en magischer voelen als je met deze extra teamleden gaat samenwerken! Je doet het ECHT NIET alleen en dat gaat je zoveel meer rust en vertrouwen brengen in je ondernemerschap!

Module 4

Activate and Attract the Best Clients

Word een energetische match met je allerleukste klanten! Marketing, zichtbaarheid, we weten hoe het idealiter werkt. Eerlijk? Ik ben mega inconsistent als het gaat over zichtbaarheid… maar toch werkt het. Dat komt omdat ik vooral in de energie mijn allerleukste klanten (maar ook kansen!) activeer en naar me toe haal. Voeg dit toe naast de manier van marketing en zichtbaarheid die voor jou werkt en het is als POKON voor je business! 

Module 5

Enjoy the Energetics of Sales and Change People’s Lives

Verkopen is zoveel meer dan een goed script, een ‘slim’ stappenplan en het ‘pareren’ van ‘bezwaren’. Ik wil je de compleet andere kant van verkopen laten ervaren, in de voorbereiding en in het daadwerkelijk voeren van een verkoopgesprek vanuit liefde en afstemming. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik verkopen echt als iets moois ben gaan zien! Bereid je voor op een boel extra JA’s na deze module (en voorbereid ben je want je hebt jouw energie en die van je bedrijf al voorbereid op EXPANSION in de eerdere modules!)

Module 6

Sacred Integration Time

Je hebt inmiddels verre reizen gemaakt door dit Universum en je bent ook weer teruggekomen om de praktische vertaalslag te maken in je bedrijf. Dit ‘werk’ heeft vaak tijd nodig om te integreren in je lichaam. Ons lichaam is niet zo snel als ons bewustzijn, het heeft altijd langer tijd nodig om de nieuwe informatie op te slaan in je cellen. In deze module krijg je extra hulp om alles in zachtheid te laten integreren. In een veilige en sacred space

{

“EVOLVE heeft mijn aantrekkingskracht vergroot. Ik heb zowel mijzelf als mijn bedrijf klaargemaakt voor expansie waardoor er bijvoorbeeld zomaar ineens een nieuw project op mijn pad is gekomen. Alle aspecten uit de module over je ideale klant kwamen direct naar voren en het binnenhalen van deze klant ging compleet moeiteloos!”

Lisa Hahn (interieurontwerper)

{

“EVOLVE is super tastbaar, maar tegelijkertijd zit de grootste winst tussen de tastbare lagen in. Dat maakt het heel erg bijzonder. Het magazine van EVOLVE heeft heel lang bij mij in de woonkamer gelegen en ook mijn omgeving (die zich niet bezig houdt met spiritualiteit of ondernemen) was heel erg van onder de indruk van de energie die dat uitstraalde.”

Deborah de Poorter (OBM & Mentor)

{

“EVOLVE heeft ervoor gezorgd dat ik meer vertrouwen heb in het pad dat ik mag bewandelen. Ik besef me nu ook dat ik niet keihard hoef te werken om tot dat nieuwe inzicht te komen, maar ik mag achterover leunen en vertrouwen op mijn spirit team. Ik hoef het niet allemaal op eigen kracht te doen. “

Karin van Maurik (Psycholoog voor Psychologen)

EVOLVE

The Experience

 • Een online experience van 6 weken, we starten 13 november weer!
  • Elke maandagochtend om 10.00 een live sessie van 30 min. waarin ik een energetisch veld open met en voor de groep om de specifieke module van die week te activeren.
   • Een online omgeving van 6 modules, waar je ook na die 6 weken gewoon toegang tot houdt.
    • Elke module bevat zo’n 1,5 uur aan waardevolle teachings, magische journeys, visualisaties en oefeningen die je op je eigen tempo kunt volgen in de online EVOLVE omgeving
     • Incl. een uniek en fysiek EVOLVE magazine in je brievenbus
      • EVOLVE ontmoet jou precies op het punt waar je nu bent en  evolueert met je mee! Elke keer een laagje dieper. De groep bestaat uit starters en vergevorderde ondernemers, het maakt niet uit waar je staat.
       • Investering is €1500 ex BTW (in 6 of 12 termijnen betalen is ook mogelijk, vink die optie aan op de check out pagina).

            De deuren van EVOLVE gaan van 31 okt tot 5 nov weer open! De mensen op de wachtlijst krijgen als eerste een mail om in te stappen, incl. tijdelijke bonussen! Zet jezelf hieronder vrijblijvend op de wachtlijst!

            “De lancering van mijn nieuwste product leverde me geen 10 a 15k op (wat ik hoopte), maar 55k! Mede door het werk wat ik tijdens de 6 weken met Tess in EVOLVE heb gedaan, besefte ik dat ik het echt in me had om zo’n lancering te draaien.

            Rianne Klein Geltink – HD Teacher & Founder ‘Kies vanuit je Kracht’

            {

            “Het geld voor EVOLVE had ik niet op mijn zakelijke bankrekening staan, maar ik voelde dat ik mee moest doen! Het gevoel was zo sterk en ik wist ook: als ik in overvloed wil leven, dan heb ik van daaruit keuzes te maken. Door deze stap te zetten, vond er al een deel van mijn innerlijke transformatie plaats. Toen ik de keuze had gemaakt, voelde ik een enorme lichtheid en begon alles direct te stromen.”

            Esther van Duin (Intuïtief Coach)

            {

            “EVOLVE is super tastbaar, maar tegelijkertijd zit de grootste winst tussen de tastbare lagen in. Dat maakt het heel erg bijzonder. Het magazine van EVOLVE heeft heel lang bij mij in de woonkamer gelegen en ook mijn omgeving (die zich niet bezig houdt met spiritualiteit of ondernemen) was heel erg van onder de indruk van de energie die dat uitstraalde.”

            Deborah de Poorter (OBM & Mentor)

            {

            “Ik voelde zo’n sterke fysieke reactie op Tess haar uitnodiging om deel te nemen aan EVOLVE, dat ik me direct heb ingeschreven. De gratis masterclass van Tess had ik toen al gevolgd en gaf mij al zulke mooie inzichten dat ik meteen wist dat ik ook met EVOLVE mee wilde doen! Ik zit nog ontzettend in de opbouwfase van mijn bedrijf, maar door EVOLVE heb ik meteen al een klant gevonden die helemaal past binnen mijn ideale klant profiel!”

            Elise van Bussel (Organisatiepsycholoog)

            De deuren van EVOLVE zijn op dit moment gesloten. Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht wanneer er een nieuwe ronde start (incl. toffe early bird bonussen!), schrijf je dan in op de wachtlijst!

            FAQ – meest gestelde vragen

            Hoeveel tijd vraagt deelname aan EVOLVE?

            De ZOOM sessies op de maandagen zijn 30 minuten, daarmee starten we elke week een nieuwe module.
            Daarnaast vind je per module zo’n 1 a 1,5 uur aan waardevolle content in de online omgeving van EVOLVE. Kun je niet alles bekijken die week, volg dan in ieder geval de ZOOM sessies! Zo tap je wel gelijk in op de juiste energie!

            Ik kan niet bij de ZOOM sessies zijn, kan ik terugkijken?

            No worries! Alle live ZOOM sessies op de maandag ochtenden worden opgenomen en kun je diezelfde dag nog terugkijken in de online omgeving van EVOLVE. Dus ja, je kan zeker terugkijken!

            Is dit een business coaching training?

            Nee, dat is niet mijn insteek! Alhoewel deelnemers van ronde 1 het wel beschreven als een spiritueel business programma 😉 Als je op zoek bent naar strategie en echt kennis hoe je het beste een business kunt ‘bouwen’ dan is EVOLVE op dit moment echt niets voor jou. EVOLVE geeft je echter wel een compleet nieuwe basis in hoe je kunt ondernemen, van waaruit je kunt gaan bouwen met bijv. andere business coaches die knettergoed zijn in het strategische stuk.

            Ik ben starter, is EVOLVE iets voor mij?

            ls jij het verlangen voelt om vanuit (meer) spiritualiteit te ondernemen, dan ben je welkom bij EVOLVE! Het maakt niet uit waar je staat. Je gaat leren en bovenal ervaren dat alles wat je ‘nodig’ hebt al in jou en om jou heen zit. Je leert daarop in te tappen, zodat je het altijd kunt gebruiken. Een betere start kun je niet hebben als kersverse ondernemer in deze nieuwe tijd!

            Ik heb al een goedlopend bedrijf, is EVOLVE dan wel iets voor mij?

            Als jij het verlangen voelt om vanuit (meer) spiritualiteit te ondernemen, dan ben je welkom bij EVOLVE!

            Als jij al een goedlopend bedrijf hebt en je voelt de nieuwsgierigheid en het verlangen om dieper te duiken (en vooral te ervaren!) in de wereld van spiritualiteit en energie dan beloof ik je dat deze principes regelrechte POKON gaan zijn voor de groei van je bedrijf! Thank me later!

            Ik heb al veel gedaan op het gebied van spiritualiteit, voegt EVOLVE dan nog wat toe?

            Mijn eerste vraag is: gebruik je die ‘lijntjes’ die je hebt ontdekt de afgelopen jaren ook al in je bedrijf? Zet je ze in om je bedrijf bewust te laten groeien? Zo nee, dan is EVOLVE als Pokon voor je bedrijf! Dit is precies wat ik met EVOLVE voor ogen heb: om spiritualiteit magisch, maar ook praktisch in te zetten in je bedrijf. Zodat je die impact gaat maken waarvoor je gekomen bent op deze wereld!

            Gebruik je jouw gaven en ‘hulplijnen’ al in je bedrijf? Dan gaat EVOLVE een verdieping voor je zijn in deze ervaringen. Hoe meer je bewust gaat werken met deze gaven hoe scherper ze worden. In dit geval zou ik zeggen: vraag maar aan je Spirit Team, helpers of gidsen (of welke prachtige hulplijnen jij ook hebt) of het de bedoeling is dat je mee moet doen met EVOLVE. Het antwoord wat je krijgt is altijd leidend.

            Ik heb net besloten niet nog meer trainingen te gaan volgen en het ‘buiten mezelf’ te zoeken, maar om nu te gaan vertrouwen op mijn eigen innerlijke wijsheid.

            Heel goed dat je dit besluit hebt genomen, ook ik heb dit af en toe nodig om weer terug tot mezelf te komen in alle bombarie en hectiek van het (online) ondernemen. Als EVOLVE niet kriebelt dan is mijn advies: niet instappen. Blijf bij je besluit dan is dit op dit moment niet voor jou. Als EVOLVE echter wel kriebelt dan is het een uitnodiging. In mijn ogen een uitnodiging om nog dieper te zakken in je eigen wijsheid. Ik ga je in EVOLVE niet leren hoe het moet. Ik ga je in EVOLVE inspireren, aanzetten en ik begeleid je in oefeningen waarin je juist terug gaat naar jezelf. EVOLVE gaat je dus juist helpen die wijsheid, dat vertrouwen in jezelf (en in spirit) te voelen. Een stevig fundament waar je altijd op terug kunt vallen. Ik snap dat het een investering is die ‘buiten jezelf’ ligt, maar weet dat deze investering je juist in een dieper contact brengt met jezelf en met de niet zichtbare wereld om ons heen. Als het nu nog kriebelt dan is mijn advies: doe mee 🙂

             

            Gebruik je jouw gaven en ‘hulplijnen’ al in je bedrijf? Dan gaat EVOLVE een verdieping voor je zijn in deze ervaringen. Hoe meer je bewust gaat werken met deze gaven hoe scherper ze worden. In dit geval zou ik zeggen: vraag maar aan je Spirit Team, helpers of gidsen (of welke prachtige hulplijnen jij ook hebt) of het de bedoeling is dat je mee moet doen met EVOLVE. Het antwoord wat je krijgt is altijd leidend.

            Ik zit op dit moment al in een (business) coaching traject, kan dit wel samen?

            Mijn ervaring is dat ik bij mijn eigen business coaches de strategische kant leerde van ondernemen. Pas toen ik die ging verbinden met de energetische en spirituele kant werd het ondernemen voor mij zoveel leuker! Dus ja, ik geloof dat deze twee naast elkaar kunnen (en zelfs moeten) bestaan!

            Ik zie mensen instappen voor de tweede keer, maar je hebt na aankoop toch levenslang toegang tot EVOLVE?

            Klopt! Je houdt toegang tot alle content van EVOLVE, incl. de Q&A’s en de live sessies uit die ronde. Wil je de tweede ronde weer mee doen met de live 6 weekse sessie van EVOLVE en in die heerlijke energie container marineren? Dan koop je een los ticket van €250 ex. Dit kan alleen als je al eerder mee hebt gedaan met EVOLVE. 

            {

            “Het intappen op het grotere geheel en het uitnodigen van mensen in mijn energieveld, heeft heel veel impact gehad op mij. De naam van mijn overleden allergie therapeut kwam door en ik kon hierdoor dingen in mijn lichaam helen. In die oefening van een paar minuten voelde ik dat ik een behandeling ontving. Dat vind ik nog steeds bizar. Ik kon mijn eczeem helen door die oefening: de volgende dag waren de vlekken al sterk verminderd en na een week was mijn eczeem helemaal weg! Daarvoor ben ik zo dankbaar, dat ik nu weet hoe dat werkt! Dat vind ik echt te gek!”

            Femke van der Spoel
            (Relatietherapeut)

            {

            “Ik voelde intuïtief heel erg een JA, en daarvan ging mijn hoofd meteen op tilt, want ik had er op dat moment eigenlijk het geld niet voor. Toch ben ik in EVOLVE gestapt en dat was echt op basis van vertrouwen: ik had de wens om een keer met Tess te werken en dit voelde echt als een kans. Ik wist dat ik bij Tess heel veel kon gaan leren wat mij tot dan toe nog niet was aangereikt en ik was daar zo nieuwsgierig naar. Ik denk dat ik toch de energie aanvoelde en heel sterk voelde dat dit een match was voor mij. Mijn hoofd vond er dus van alles van, maar gelukkig kon ik dat parkeren!”

            Karin van Maurik (Psycholoog voor Psychologen)

            {

            “Als je een aantrekking voelt naar Tess en naar EVOLVE en je voelt dat je er blij van wordt in je lijf, volg dan alsjeblieft dat gevoel. Durf die stap te nemen. Soms kunnen we met ons hoofd niet bedenken wat het ons gaat brengen, maar geloof me, het brengt je precies wat je nodig hebt, ook al kun je niet in woorden vatten wat dat dan precies is. Als je voelt dat EVOLVE aan je trekt, dat het een sparkle in je activeert, geef jezelf dan dit cadeau want je gaat er linksom of rechtsom super veel uithalen.”

            Iris Barnhoorn (Business Accelerator)

            {

            “Heel eerlijk? Ik kom niet voor de content. Ik kom voor de energie container die Tess biedt. Tess is een kanaal en het is heel erg fijn om daar op mee te mogen liften.”

            Rianne Klein Geltink (Human Design Teacher)

            {

            “EVOLVE staat echt als een huis. De manier waarop het is vormgegeven maakt dat het heel laagdrempelig is om te volgen. Ik heb veel online programma’s gezien en EVOLVE is wel één van de mooiste programma’s die ik heb gezien. Tess brengt de inhoud op allerlei verschillende manieren over en dat vind ik heel erg prettig.”

            Deborah de Poorter (OBM & Mentor)

            {

            “De live sessies met Tess maken dat je wordt meegenomen in haar hoge energie. Dat vind ik echt heel erg fijn. Je kunt daardoor op haar energie meeliften en direct op een prettige manier aan je week starten!”

            Esther van Duin (Intuïtief Coach)

            {

            “Ik vond het heel bijzonder wat er gebeurde voordat EVOLVE officieel startte. Voordat het online programma van start ging, ontvingen we namelijk al een pakketje thuis met het magazine en dat bracht meteen een energiestroom op gang. Er ontstond daardoor direct een sprankeling, een magisch energieveld, zonder dat ik nog maar een video of iets anders van het programma had gezien.”

            Iris Barnhoorn (Business Accelerator)

            {

            “Als ik EVOLVE in 1 woord zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen: expansie. Expansie van mogelijkheden, expansie van mijn hart, mijn veld, mijn blik – alles is groter geworden! “

            Lisa Hahn (Interieurontwerper)

            {

            “De compactheid van EVOLVE zorgde ervoor dat ik in een 6-weekse flow terechtkwam en waarin ik echt concrete veranderingen opmerkte. Ik ervaar meer vrijheid in mezelf, ik heb meer vertrouwen gekregen en ik voel nu heel veel steun vanuit mijn spirit team. Ik besef me dat ik deze route in mijn leven niet alleen hoef te bewandelen.”

            Linda Gerits (Klinisch Psycholoog)