Selecteer een pagina

 Tess Fliers

Spiritueel Business Visionair & Mentor

EVOLVE
The Experience

voor ondernemers die (nog meer) spiritualiteit, intuïtie en energiewerk willen gebruiken in hun ondernemerschap!

 

EVOLVE is voor jou als je de behoefte hebt om vanuit een andere dimensie te ondernemen. Misschien heb je wel het gevoel dat de ‘oude’ manier van ondernemen je niet meer past. Als een jas die te klein geworden is. Je weet en voelt dat er zoveel meer is dan wat we met het blote oog kunnen zien en je bent nieuwsgierig om dat nog dieper te gaan ontdekken en te gaan ervaren! Je hebt zin om die spirituele en energetische kennis praktisch toe te gaan passen in je business. Met als gevolg dikke vette EXPANSION! In impact, in persoonlijke groei, klanten, briljante downloads, omzet en plezier!

Verwacht vet hoge energie (you know me!), afstemmen, spiritualiteit, experiences, frequentie verhoging, intappen op de energie van overvloed, licht activaties, lightlanguage, energetische tools, visualisaties, transformerende journeys, humor, lichtheid en praktische toepasbaarheid.

BRENG MAGIE IN JE BUSINESS

 

Tess Fliers

EVOLVE – The Experience

Module 1

Setting Yourself up for Ultimate EXPANSION

Je gaat leren (en ervaren!) hoe je jouw energie kunt voorbereiden op groei. Groei in impact. Groei in aantal klanten. Groei in ander soort klanten. Groei in omzet. Waar jij naar verlangt en wat past bij jouw hoogste tijdlijn. Je gaat in deze module jouw energie expanderen en magnetisch maken voor wat je wilt aantrekken!

Module 2

Setting Your Business up for Ultimate EXPANSION

Hetzelfde geldt ook voor je bedrijf. Door de energetische ontvangstcontainer van je bedrijf te vergroten maak je meer ruimte voor datgene waar je zo naar verlangt in je bedrijf. Is het meer impact? Zijn het meer klanten? Zijn het een ander soort klanten? Is het meer omzet? Meer rust en ruimte? Jij en je bedrijf zijn twee verschillende energieën en in deze module ga je leren hoe jij jouw bedrijf in energie voorbereid op EXPANSION!

Module 3

You Are Hiring: Say Hi to Your Spirit Team in Business

Je gaat uitbreiden in je team! Je gaat ervaren en ontdekken wie er voor jou en je bedrijf en je missie beschikbaar zijn en hoe je met ze kunt samenwerken. Het ondernemen gaat daarmee een stuk lichter en makkelijker voelen als je met deze extra teamleden gaat samenwerken. Je doet het ECHT NIET alleen en dat gaat je zoveel meer rust en vertrouwen brengen in je ondernemerschap!

Module 4

Activate and Attract the Best Clients

Marketing, zichtbaarheid, we weten hoe het idealiter werkt. Eerlijk? Ik ben mega inconsistent als het gaat over zichtbaarheid… maar toch werkt het. Dat komt omdat ik vooral in de energie mijn allerleukste klanten (maar ook kansen!) activeer en naar me toe haal. Voeg dit toe naast de manier van marketing en zichtbaarheid die voor jou werkt en het is als POKON voor je business!

Module 5

Enjoy the Energetics of Sales and Change People’s Lives

Verkopen is zoveel meer dan een goed script, een ‘slim’ stappenplan en het ‘pareren’ van ‘bezwaren’. Ik wil je de compleet andere kant van verkopen laten ervaren, in de voorbereiding en in het daadwerkelijk voeren van een verkoopgesprek vanuit liefde en afstemming. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik verkopen echt als iets moois ben gaan zien! Bereid je voor op een boel extra JA’s na deze module (en voorbereid ben je want je hebt jouw energie en die van je bedrijf al voorbereid op EXPANSION in de eerdere modules!)

Module 6

Sacred Integration Time

Je hebt inmiddels verre reizen gemaakt door dit Universum en je bent ook weer teruggekomen om de praktische vertaalslag te maken in je bedrijf. Dit ‘werk’ heeft vaak tijd nodig om te integreren in je lichaam. Ons lichaam is niet zo snel als ons bewustzijn, het heeft altijd langer tijd nodig om de nieuwe informatie op te slaan in je cellen. Deze module helpt je om in zachtheid alles te laten integreren. In een sacred space

“Mijn luik staat helemaal open en het stroomt! Ook financieel!” 

 

FEMKE VAN DER SPOEL – MEDE EIGENAAR VAN ByMF

EVOLVE – The Experience

 • Een online experience van 6 weken
  Start voorjaar 2023
 • Elke maandag van 10.00 – 10.30 een live kickstart via ZOOM van een nieuwe module om direct in de juiste energie te starten
 • Per module zo’n 1 a 1,5 uur aan waardevolle teachings, magische journeys & visualisaties en oefeningen die je op je eigen tempo kunt volgen in de online EVOLVE omgeving
 • Incl. een uniek en fysiek EVOLVE magazine in je brievenbus!

 • Ook na deze 6 weken houdt je toegang tot EVOLVE, zodat je het keer op keer erbij kunt pakken! EVOLVE evolueert met je mee. Elke keer een laagje dieper.

De deuren van EVOLVE zijn op dit moment gesloten. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst, zodat je als eerste bericht ontvangt zodra de deuren weer open gaan! 

  “Tess is als spirituele motorolie” 

  ELINE CATSEMAN – SYSTEMISCH (BUSINESS) COACH

  FAQ – meest gestelde vragen

  Hoeveel tijd vraagt deelname aan EVOLVE?

  De ZOOM sessies op de maandagen zijn 30 minuten, daarmee starten we elke week een nieuwe module.
  Daarnaast vind je per module zo’n 1 a 1,5 uur aan waardevolle content in de online omgeving van EVOLVE. Kun je niet alles bekijken die week, volg dan in ieder geval de ZOOM sessies! Zo tap je wel gelijk in op de juiste energie!

  Ik kan niet bij de ZOOM sessies zijn, kan ik terugkijken?

  No worries! Alle live ZOOM sessies op de maandag ochtenden worden opgenomen en kun je diezelfde dag nog terugkijken in de online omgeving van EVOLVE. Dus ja, je kan zeker terugkijken!

  Is dit een business coaching training?

  Nee, absoluut niet! Als je op zoek bent naar strategie en echt kennis hoe je het beste een business kunt ‘bouwen’ dan is EVOLVE op dit moment echt niets voor jou. EVOLVE geeft je echter wel een compleet nieuwe basis in hoe je kunt ondernemen, van waaruit je kunt gaan bouwen met bijv. andere business coaches die knettergoed zijn in het strategische stuk.

  Ik ben starter, is EVOLVE iets voor mij?

  Als jij het verlangen voelt om vanuit (meer) spiritualiteit te ondernemen, dan ben je welkom bij EVOLVE! Het maakt niet uit waar je staat. Je gaat leren en bovenal ervaren dat alles wat je ‘nodig’ hebt al in jou en om jou heen zit. Je leert daarop in te tappen, zodat je het altijd kunt gebruiken. Een betere start kun je niet hebben als kersverse ondernemer in deze nieuwe tijd!

  Ik heb al een goedlopend bedrijf, is EVOLVE dan wel iets voor mij?

  Als jij het verlangen voelt om vanuit (meer) spiritualiteit te ondernemen, dan ben je welkom bij EVOLVE!

  Als jij al een goedlopend bedrijf hebt en je voelt de nieuwsgierigheid en het verlangen om dieper te duiken (en vooral te ervaren!) in de wereld van spiritualiteit en energie dan beloof ik je dat deze principes regelrechte POKON gaan zijn voor de groei van je bedrijf! Thank me later!

  Ik heb al veel gedaan op het gebied van spiritualiteit, voegt EVOLVE dan nog wat toe?

  Mijn eerste vraag is: gebruik je die ‘lijntjes’ die je hebt ontdekt de afgelopen jaren ook al in je bedrijf? Zet je ze in om je bedrijf bewust te laten groeien? Zo nee, dan is EVOLVE als Pokon voor je bedrijf! Dit is precies wat ik met EVOLVE voor ogen heb: om spiritualiteit magisch, maar ook praktisch in te zetten in je bedrijf. Zodat je die impact gaat maken waarvoor je gekomen bent op deze wereld!

  Gebruik je jouw gaven en ‘hulplijnen’ al in je bedrijf? Dan gaat EVOLVE een verdieping voor je zijn in deze ervaringen. Hoe meer je bewust gaat werken met deze gaven hoe scherper ze worden. In dit geval zou ik zeggen: vraag maar aan je Spirit Team, helpers of gidsen (of welke prachtige hulplijnen jij ook hebt) of het de bedoeling is dat je mee moet doen met EVOLVE. Het antwoord wat je krijgt is altijd leidend.

  Ik heb net besloten niet nog meer trainingen te gaan volgen en het ‘buiten mezelf’ te zoeken, maar om nu te gaan vertrouwen op mijn eigen innerlijke wijsheid.

  Heel goed dat je dit besluit hebt genomen, ook ik heb dit af en toe nodig om weer terug tot mezelf te komen in alle bombarie en hectiek van het (online) ondernemen. Als EVOLVE niet kriebelt dan is mijn advies: niet instappen. Blijf bij je besluit dan is dit op dit moment niet voor jou. Als EVOLVE echter wel kriebelt dan is het een uitnodiging. In mijn ogen een uitnodiging om nog dieper te zakken in je eigen wijsheid. Ik ga je in EVOLVE niet leren hoe het moet. Ik ga je in EVOLVE inspireren, aanzetten en ik begeleid je in oefeningen waarin je juist terug gaat naar jezelf. EVOLVE gaat je dus juist helpen die wijsheid, dat vertrouwen in jezelf (en in spirit) te voelen. Een stevig fundament waar je altijd op terug kunt vallen. Ik snap dat het een investering is die ‘buiten jezelf’ ligt, maar weet dat deze investering je juist in een dieper contact brengt met jezelf en met de niet zichtbare wereld om ons heen. Als het nu nog kriebelt dan is mijn advies: doe mee 🙂

  Gebruik je jouw gaven en ‘hulplijnen’ al in je bedrijf? Dan gaat EVOLVE een verdieping voor je zijn in deze ervaringen. Hoe meer je bewust gaat werken met deze gaven hoe scherper ze worden. In dit geval zou ik zeggen: vraag maar aan je Spirit Team, helpers of gidsen (of welke prachtige hulplijnen jij ook hebt) of het de bedoeling is dat je mee moet doen met EVOLVE. Het antwoord wat je krijgt is altijd leidend.

  Ik zit op dit moment al in een (business) coaching traject, kan dit wel samen?

  Mijn ervaring is dat ik bij mijn eigen business coaches de strategische kant leerde van ondernemen. Pas toen ik die ging verbinden met de energetische en spirituele kant werd het ondernemen voor mij zoveel leuker! Dus ja, ik geloof dat deze twee naast elkaar kunnen (en zelfs moeten) bestaan!

  Ik vond de gratis masterclass ‘Communiceren met je Bedrijf’ alleen al echt ZO VET! Toen je EVOLVE aankondigde dacht ik meteen zonder twijfel ‘dát ga ik doen!’ 

  Ik kijk écht uit naar de live sessies! Het is voor mij dé perfecte start van de week. Sinds ik me heb aangemeld voor EVOLVE zijn er al zoveel dingen in gang gezet.

  Mijn advies voor de mensen die twijfelen: als jouw gevoel zegt ‘ik mag het doen’, dan kun je het regelen. Wat dit traject je op kan leveren is zoveel groter dan de waarde van de investering. Luister naar je intuïtie!

  Marjolein Stokker

  Inner Pracht

  Als ik zie wat de EXPANSION Joyride me tot nu toe al heeft gebracht, dat is echt een waanzinnige ervaring! Daardoor heb ik ook geen seconde getwijfeld om direct een ticket te kopen voor EVOLVE!

  Ik ben spiritueel en voel al veel in de energie maar ik wil er graag meer over léren. Tess is down to earth én spiritueel. Die combinatie vind ik zo onwijs fijn! 

  Als ik zie wat de EXPANSION Joyride mij alleen al heeft gebracht, dan kan ik niet wachten om te zien wat EVOLVE allemaal in gang gaat zetten! Ik zou tegen iedereen willen zeggen ‘pak nu je kans en doe mee!’.

  Femke van der Spoel

  ByMF

  Ik weet dat Tess in haar 1:1 mentorship met ondernemers werkt die veel meer omzet draaien, maar ik was wel nieuwsgierig naar hoe ze precies werkt met haar klanten!

  Dus toen EVOLVE voorbij kwam dacht ik ‘dit is mijn kans om op een laagdrempelige manier met haar te werken en te gaan ervaren!’

  Ik heb wel even getwijfeld, omdat mijn hoofd er vanalles van vond. Het was heel fijn dat ik hier even met Tess over kon sparren via insta DM. Daarna heb ik de knoop doorgehakt en ben ik ingestapt! Ik merk nu al dat dit me gaat helpen om op de plek te komen waar ik wil zijn!
  Linda Snijders

  LindaSnijders.nl

  Evolve 2023

  De deuren van EVOLVE zijn op dit moment gesloten. Je kunt je wel op de wachtlijst zetten zodat je als eerste bericht ontvangt zodra de deuren weer open gaan!