EVOLVE
THE EXPERIENCE

Maak de impact waarvoor je
geboren bent.

EVOLVE
THE EXPERIENCE

Maak de impact waarvoor je
geboren bent.

Je weet dat het de bedoeling is.

Misschien heb je op dit moment wel het gevoel dat de manier waarop je onderneemt niet langer meer bij jou én je bedrijf past. Voelt het als een jas die te klein is geworden. Je voelt al langere tijd dat er iets ‘groters’ aan je trekt. Dat er veel meer is dan wat we direct met het blote oog kunnen zien, maar waar je wel gebruik van kunt maken!

Zie dit als een uitnodiging.

EVOLVE biedt jou de veilige ruimte om jouw spirituele gaven en energetische kennis verder te verdiepen. En helpt je om dit vervolgens praktisch te vertalen in je bedrijf.

Met als gevolg?

Een dikke vette EXPANSION in je impact, je persoonlijke ontwikkeling, klanten, briljante downloads, je plezier én omzet.

Neem een enorme duik in mijn energetische container.

Zodat je nog dieper gaat duiken in je eigen spiritualiteit. Je gaven (nog meer) gaat inzetten in je bedrijf.  We gaan afstemmen, frequentie verhogen, intappen op de energie van overvloed, je ontvangt energie transmissies, activaties, energetische tools, visualisaties, transformerende journeys, humor, lichtheid en een praktische vertaling.

Dit alles is EVOLVE.

“De lancering van mijn nieuwste product leverde me geen 10 a 15k op (wat ik hoopte), maar 55k! Mede door het werk wat ik in EVOLVE heb gedaan, besefte ik dat ik het echt in me had om zo’n lancering te draaien.”

Rianne Klein Geltink – HD Teacher & Founder ‘Kies vanuit je Kracht’

al meer dan 75 mensen gingen je voor.
klik op de video button hieronder & Luister hier naar hun ervaringen

WACHT!
WIL JIJ EVOLVE MET BIJNA €400 KORTING?
check dan of de combi-deal the field + evolve iets voor jou is👇🏻

{

“Tijdens het volgen van EVOLVE is mijn bedrijf sky-high gegaan! Vergeleken met vorig jaar is mijn omzet verdubbeld en die verdubbeling heb ik tijdens EVOLVE teweeggebracht. Hoe meer ik naar binnen keerde, hoe meer klanten er kwamen! Het innerlijke werk wat je bij EVOLVE doet, maakt je magnetisch!” 

Karin van Maurik (Psycholoog voor Psychologen)

{

“Tess is echt een topper als het gaat over jezelf en je bedrijf naar een energetisch hoger niveau te tillen. Hierdoor gaat je bedrijf meer floreren en het krijgt meer momentum. Het heeft mij enorm geholpen!”

Martijn Meima (Systemisch Business Coach)

{

“EVOLVE heeft mij echt een heel stevig fundament gegeven voor mijn nieuwe bedrijf. Zonder dat ik nog maar iets op mijn website had staan, trok ik al nieuwe klanten aan die direct JA zeiden op een traject! Bizar!” 

Marjolein Stokker (Intuitief GZ Psycholoog)

{

“Als ik EVOLVE zou moeten omschrijven in 1 woord, dan zou dat licht zijn. Maar het is eigenlijk veel meer dan dat. Het is echt magic. Prepare yourself for miracles! Het is magisch en sprankelend. EVOLVE is als Tinkerbell!

Ik had al een tijdje heel erg last van mijn knie, maar na een visualisatie gebeurde er iets magisch. Voor de visualisatie had ik echt een pijnscore van 8 of 9, maar toen we daaruit kwamen was het gewoon 0 of misschien 1. Dat is echt niet normaal, een wonder! “

Arda Nieboer (ADHD expert)

{

“Al voordat het 6-weekse programma van EVOLVE officieel van start ging, heb ik mijn grootste win behaald. De bonus masterclass met Tess was voor mij heel bijzonder en daarmee was het voor mij eigenlijk al gedaan. Ik voelde zo’n grootsheid, dat ik op de goede weg was en dat ik mijn eigen wijsheid mocht gaan erkennen.”

Rianne Klein Geltink (Human Design Teacher Kies vanuit je Kracht)

{

“Ik vond de investering in EVOLVE zeker een spannende, maar alles in mij riep dat ik dit moest gaan doen en de oplossingen voor het geld kwamen vanzelf. Het brengt mij inspiratie, nieuwe energie en het heeft al geleid tot een fotoshoot bij Kim Feenstra en een teamcoach sessie tussen de paarden! Ook mijn spirituele gaven zijn zich in rap tempo verder aan het ontwikkelen! Heerlijk, want ik had het gevoel een beetje ’stil te staan’. En het leuke? We moeten eigenlijk nog gaan beginnen met EVOLVE! Zo benieuwd wat er zich nog gaat ontvouwen.”

Barbara Biesheuvel (StapInBalans)

Deze vrouw is echt goud! Niet normaal wat ze heeft neergezet met EVOLVE. Ik heb veel gedaan in de afgelopen 7 jaar ondernemerschap, maar dit was echt next level integratie van spiritualiteit en business

Patricia Panasri (Business Astroloog)

EVOLVE

The Experience
6 modules

Module 1

Setting Yourself up for Ultimate EXPANSION

Je gaat leren (en ervaren!) hoe je jouw energie kunt voorbereiden op groei. Groei in impact. Groei in het aantal klanten. Groei in ander soort klanten. Groei in omzet. Waar jij naar verlangt en wat past bij jouw hoogste tijdlijn. Je gaat in deze module jouw energie expanderen en magnetisch maken voor wat je wilt aantrekken!

You are setting the stage for something bigger!

Module 2

Setting Your Business up for Ultimate EXPANSION

Hetzelfde geldt ook voor je bedrijf. Door de energetische ontvangstcontainer van je bedrijf te vergroten maak je meer ruimte voor datgene waar je zo naar verlangt in je bedrijf. Is het meer impact? Zijn het meer klanten? Zijn het een ander soort klanten? Is het meer omzet? Meer rust en ruimte? Jij en je bedrijf zijn twee verschillende energieën en in deze module ga je leren hoe jij jouw bedrijf in energie voorbereid op EXPANSION!

Module 3

You Are Hiring: Say Hi to Your Spirit Team in Business

Je gaat uitbreiden in je team! Je gaat ervaren en ontdekken wie er voor jou en je bedrijf en je missie beschikbaar zijn en hoe je met ze kunt samenwerken. Het ondernemen gaat daarmee een stuk lichter, makkelijker en magischer voelen als je met deze extra teamleden gaat samenwerken! Je doet het ECHT NIET alleen en dat gaat je zoveel meer rust en vertrouwen brengen in je ondernemerschap!

Module 4

Activate and Attract the Best Clients

Word een energetische match met je allerleukste klanten! Marketing, zichtbaarheid, we weten hoe het idealiter werkt. Eerlijk? Ik ben mega inconsistent als het gaat over zichtbaarheid… maar toch werkt het. Dat komt omdat ik vooral in de energie mijn allerleukste klanten (maar ook kansen!) activeer en naar me toe haal. Voeg dit toe naast de manier van marketing en zichtbaarheid die voor jou werkt en het is als POKON voor je business! 

Module 5

Enjoy the Energetics of Sales and Change People’s Lives

Verkopen is zoveel meer dan een goed script, een ‘slim’ stappenplan en het ‘pareren’ van ‘bezwaren’. Ik wil je de compleet andere kant van verkopen laten ervaren, in de voorbereiding en in het daadwerkelijk voeren van een verkoopgesprek vanuit liefde en afstemming. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik verkopen echt als iets moois ben gaan zien! Bereid je voor op een boel extra JA’s na deze module (en voorbereid ben je want je hebt jouw energie en die van je bedrijf al voorbereid op EXPANSION in de eerdere modules!)

Module 6

Sacred Integration Time

Je hebt inmiddels verre reizen gemaakt door dit Universum en je bent ook weer teruggekomen om de praktische vertaalslag te maken in je bedrijf. Dit ‘werk’ heeft vaak tijd nodig om te integreren in je lichaam. Ons lichaam is niet zo snel als ons bewustzijn, het heeft altijd langer tijd nodig om de nieuwe informatie op te slaan in je cellen. In deze module krijg je extra hulp om alles in zachtheid te laten integreren. In een veilige en sacred space

WACHT!
WIL JIJ EVOLVE MET BIJNA €400 KORTING?
check dan of de combi-deal the field + evolve iets voor jou is👇🏻

{

“EVOLVE heeft mijn aantrekkingskracht vergroot. Ik heb zowel mijzelf als mijn bedrijf klaargemaakt voor expansie waardoor er bijvoorbeeld zomaar ‘ineens’ een nieuw project op mijn pad is gekomen! Alle aspecten uit de module over je ideale klant kwamen direct naar voren en het binnenhalen van deze klant ging compleet moeiteloos!”

Lisa Hahn (interieurontwerper)

{

Als je mij een paar maanden geleden had gezegd “in maart ziet je bedrijf eruit zoals het er nu uit ziet”, dan had ik je niet geloofd! Dat gaat niet alleen om meetbaar succes (klanten en omzet bijvoorbeeld) maar ook over het succes in mezelf; hoever ik nu sta, hoe gegrond en gedragen ik me voel, het oneindige vertrouwen in mezelf, hoeveel rust ik ervaar en dat ik alles nu kan dragen. Daar heeft EVOLVE me echt mee geholpen.

Eline Catseman (Systemisch Coach)

{

“EVOLVE heeft ervoor gezorgd dat ik meer vertrouwen heb in het pad dat ik mag bewandelen. Ik besef me nu ook dat ik niet keihard hoef te werken om tot dat nieuwe inzicht te komen, maar ik mag achterover leunen en vertrouwen op mijn spirit team. Ik hoef het niet allemaal op eigen kracht te doen. “

Karin van Maurik (Psycholoog voor Psychologen)

EVOLVE

Het veld van EVOLVE bestaat uit:

 • Een uniek en fysiek EVOLVE magazine in je brievenbus.
 • Een online omgeving met maar liefst 6 modules waar je onbeperkt toegang tot houdt.
 • Elke module uit de online omgeving bevat zo’n 1,5 uur aan waardevolle teachings, magische journeys, visualisaties en oefeningen die je op je eigen tempo kunt volgen in de online EVOLVE omgeving.

 • EVOLVE ontmoet jou precies op het punt waar je nu bent en evolueert met je mee! Elke keer een laagje dieper. Er zijn deelnemers die inmiddels al 3 keer mee hebben gedaan
 • De groep bestaat uit starters, vergevorderde ondernemers en alles daartussen. Het maakt niet uit waar je staat.
  • De investering is €1500 ex BTW (€1815 incl 21% BTW)
   In 12 termijnen betalen is ook mogelijk, vink die optie aan op de check out pagina.

     {

     “Ik zag mijn bedrijf helemaal voor me, maar ik kreeg ook telkens de boodschap: “Rustig aan, je wil te snel. De kers op de taart komt eraan“. Toen heb ik het helemaal losgelaten.

     Een week later kreeg ik uit het niks een akkoord op de duurste offerte die ik ooit verstuurd had!

     Suzan Bareman (Aanvoerder van Werk & Geluk)

     {

     “Ik had mezelf voorgenomen dat ik het zelf moest doen. Geen antwoorden meer buiten mezelf zoeken. Maar! Ik wilde heel graag weer een beetje Tess-energie en dus ben ik toch ingestapt bij EVOLVE.

     En het mooie is… EVOLVE geeft me precies de handvatten om het zelf te kúnnen doen. Dit is precies waar ik naar op zoek was.”

     Eline Catseman (Systemisch Coach)

     {

     Door EVOLVE gaat het ondernemen bij mij nog moeitelozer. Zelfs in de ‘komkommerperiode’ deze zomer zat mijn agenda bomvol! Na een paar maanden merkte ik ineens op dat mijn maandelijkse omzet verdubbeld was, zonder dat ik meer was gaan werken! Door EVOLVE heb ik geleerd hoe ik de lijnen naar mijn allerleukste klanten kan leggen en hoe ik die aan kan draaien als een gloeilamp. Dat is echt goud waard.”

     Astrid Mast (Succes Trek Je Aan)

     FAQ – meest gestelde vragen

     Hoeveel tijd vraagt deelname aan EVOLVE?

     Je vind per module zo’n 1 a 1,5 uur aan waardevolle content in de online omgeving van EVOLVE. Kun je niet alles bekijken die week.

     Is dit een business coaching training?

     Nee, dat is niet mijn insteek! Alhoewel deelnemers van ronde 1 het wel beschreven als een spiritueel business programma 😉 Als je op zoek bent naar strategie en echt kennis hoe je het beste een business kunt ‘bouwen’ dan is EVOLVE op dit moment echt niets voor jou. EVOLVE geeft je echter wel een compleet nieuwe basis in hoe je kunt ondernemen, van waaruit je kunt gaan bouwen met bijv. andere business coaches die knettergoed zijn in het strategische stuk. Jij hebt dan namelijk de tools om te blijven checken met je bedrijf en je Spirit Team wat klopt voor jou en jouw missie. Vanuit die afstemming kun je prachtig strategie toevoegen die past bij jou!

     Ik ben starter, is EVOLVE iets voor mij?

     Als jij het verlangen voelt om vanuit (meer) spiritualiteit te ondernemen, dan ben je welkom bij EVOLVE! Het maakt niet uit waar je staat. Je gaat leren en bovenal ervaren dat alles wat je ‘nodig’ hebt al in jou en om jou heen zit. Je leert daarop in te tappen, zodat je het altijd kunt gebruiken. Een betere start kun je niet hebben als kersverse ondernemer in deze nieuwe tijd!

     Ik heb al een goedlopend bedrijf, is EVOLVE dan wel iets voor mij?

     Als jij het verlangen voelt om vanuit (meer) spiritualiteit te ondernemen, dan ben je welkom bij EVOLVE!

     Als jij al een goedlopend bedrijf hebt en je voelt de nieuwsgierigheid en het verlangen om dieper te duiken (en vooral te ervaren!) in de wereld van spiritualiteit en energie dan zullen de ervaringen in EVOLVE  regelrechte POKON zijn voor de groei van je bedrijf! Thank me later!

     Ik heb al veel gedaan op het gebied van spiritualiteit, voegt EVOLVE dan nog wat toe?

     Mijn eerste vraag is: gebruik je die ‘lijntjes’ die je hebt ontdekt de afgelopen jaren ook al in je bedrijf? Zet je ze in om je bedrijf bewust te laten groeien? Zo nee, dan is EVOLVE als Pokon voor je bedrijf! Dit is precies wat ik met EVOLVE voor ogen heb: om spiritualiteit magisch, maar ook praktisch in te zetten in je bedrijf. Zodat je die impact gaat maken waarvoor je gekomen bent op deze wereld!

     Gebruik je jouw gaven en ‘hulplijnen’ al in je bedrijf? Dan gaat EVOLVE een verdieping voor je zijn in deze ervaringen. Hoe meer je bewust gaat werken met deze gaven hoe scherper ze worden. In dit geval zou ik zeggen: vraag maar aan je Spirit Team, helpers of gidsen (of welke prachtige hulplijnen jij ook hebt) of het de bedoeling is dat je mee moet doen met EVOLVE. Het antwoord wat je krijgt is altijd leidend.

     Ik heb net besloten niet nog meer trainingen te gaan volgen en het ‘buiten mezelf’ te zoeken, maar om nu te gaan vertrouwen op mijn eigen innerlijke wijsheid.

     Heel goed dat je dit besluit hebt genomen, ook ik heb dit af en toe nodig om weer terug tot mezelf te komen in alle bombarie en hectiek van het (online) ondernemen. Als EVOLVE niet kriebelt dan is mijn advies: niet instappen. Blijf bij je besluit dan is het op dit moment niet voor jou. Als EVOLVE echter wel kriebelt dan is het een uitnodiging. In mijn ogen een uitnodiging om nog dieper te zakken in je eigen wijsheid. Ik ga je in EVOLVE niet leren hoe het moet. Ik ga je in EVOLVE inspireren, aanzetten en ik begeleid je in oefeningen waarin je juist terug gaat naar jezelf. EVOLVE gaat je dus juist helpen die wijsheid, dat vertrouwen in jezelf (en in Spirit) te voelen. Een stevig fundament waar je altijd op terug kunt vallen. Ik snap dat het een investering is die ‘buiten jezelf’ ligt, maar weet dat deze investering je juist in een dieper contact brengt met jezelf en met de niet zichtbare wereld om ons heen. Als het nu nog kriebelt dan is mijn advies: doe mee 🙂

     Ik zit op dit moment al in een (business) coaching traject, kan dit wel samen?

     Mijn ervaring is dat ik bij mijn eigen business coaches de strategische kant leerde van ondernemen. Pas toen ik die ging verbinden met de energetische en spirituele kant werd het ondernemen voor mij zoveel leuker! Dus ja, ik geloof dat deze twee naast elkaar kunnen (en zelfs moeten) bestaan!

     {

     “Het intappen op het grotere geheel en het uitnodigen van mensen in mijn energieveld, heeft heel veel impact gehad op mij. De naam van mijn overleden allergie therapeut kwam door en ik kon hierdoor dingen in mijn lichaam helen. In die oefening van een paar minuten voelde ik dat ik een behandeling ontving. Dat vind ik nog steeds bizar. Ik kon mijn eczeem helen door die oefening: de volgende dag waren de vlekken al sterk verminderd en na een week was mijn eczeem helemaal weg! Daarvoor ben ik zo dankbaar, dat ik nu weet hoe dat werkt! Dat vind ik echt te gek!”

     Femke van der Spoel
     (Relatietherapeut)

     {

     Ik voelde intuïtief heel erg een JA, en daarvan ging mijn hoofd meteen op tilt, want ik had er op dat moment eigenlijk het geld niet voor. Toch ben ik in EVOLVE gestapt en dat was echt op basis van vertrouwen: ik had de wens om een keer met Tess te werken en dit voelde echt als een kans. Ik wist dat ik bij Tess heel veel kon gaan leren wat mij tot dan toe nog niet was aangereikt en ik was daar zo nieuwsgierig naar. Ik denk dat ik toch de energie aanvoelde en heel sterk voelde dat dit een match was voor mij. Mijn hoofd vond er dus van alles van, maar gelukkig kon ik dat parkeren!”

     Karin van Maurik (Psycholoog voor Psychologen)

     {

     “Als je een aantrekking voelt naar Tess en naar EVOLVE en je voelt dat je er blij van wordt in je lijf, volg dan alsjeblieft dat gevoel. Durf die stap te nemen. Soms kunnen we met ons hoofd niet bedenken wat het ons gaat brengen, maar geloof me, het brengt je precies wat je nodig hebt, ook al kun je niet in woorden vatten wat dat dan precies is. Als je voelt dat EVOLVE aan je trekt, dat het een sparkle in je activeert, geef jezelf dan dit cadeau want je gaat er linksom of rechtsom super veel uithalen.”

     Iris Barnhoorn (Business Accelerator)

     {

     “Heel eerlijk? Ik kom niet voor de content. Ik kom voor de energie container die Tess biedt. Tess is een kanaal en het is heel erg fijn om daar op mee te mogen liften.”

     Rianne Klein Geltink (Human Design Teacher)

     {

     “EVOLVE staat echt als een huis. De manier waarop het is vormgegeven maakt dat het heel laagdrempelig is om te volgen. Ik heb veel online programma’s gezien en EVOLVE is wel één van de mooiste programma’s die ik heb gezien. Tess brengt de inhoud op allerlei verschillende manieren over en dat vind ik heel erg prettig.”

     Deborah de Poorter (OBM & Mentor)

     {

     “De live sessies met Tess maken dat je wordt meegenomen in een hele hoge energie. Dat vind ik echt heel erg fijn. Je kunt daardoor op haar energie meeliften en direct op een prettige manier aan je week starten!”

     Esther van Duin (Intuïtief Coach)

     {

     “Ik vond het heel bijzonder wat er gebeurde voordat EVOLVE officieel startte. Voordat het online programma van start ging, ontvingen we namelijk al een pakketje thuis met het magazine en dat bracht meteen een energiestroom op gang. Er ontstond daardoor direct een sprankeling, een magisch energieveld, zonder dat ik nog maar een video of iets anders van het programma had gezien.”

     Iris Barnhoorn (Business Accelerator)

     {

     “Als ik EVOLVE in 1 woord zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen: expansie. Expansie van mogelijkheden, expansie van mijn hart, mijn veld, mijn blik – alles is groter geworden! “

     Lisa Hahn (Interieurontwerper)

     {

     “De compactheid van EVOLVE zorgde ervoor dat ik in een 6-weekse flow terechtkwam en waarin ik echt concrete veranderingen opmerkte. Ik ervaar meer vrijheid in mezelf, ik heb meer vertrouwen gekregen en ik voel nu heel veel steun vanuit mijn spirit team. Ik besef me dat ik deze route in mijn leven niet alleen hoef te bewandelen.”

     Linda Gerits (Klinisch Psycholoog)

     WACHT!
     WIL JIJ EVOLVE MET BIJNA €400 KORTING?
     check dan of de combi-deal the field + evolve iets voor jou is👇🏻

     Je bent meer dan welkom!

     Liefs,

     Tess