Inspiratie voor iedereen die meer wil

op het gebied van Business, Purpose en Intuitie! 

Boek een Gratis Kennismakingscall

Op deze pagina heb ik mijn video’s voor je verzameld die ik via mijn social media kanalen heb gedeeld. Gun jezelf deze dosis inspiratie, energie en vooral ook de shift in je energie als je deze video’s luistert!

Zin om next level te gaan in je leven en je business? Check dan even de Business InSight sessie of een exclusief 1:1 traject met mij op deze pagina en mail me. 

Where Business meets Spirituality.

Combining best of Both Worlds to grow your business and change the world.

Hoe je jouw aanbod kunt (door) ontwikkelen m.b.v. je intuïtie 

In deze video deel ik met je hoe je jouw intuïtie kunt gebruiken om je aanbod te bepalen of door te ontwikkelen. Inclusief oefening die je zelf direct kunt uitproberen als je op dit moment aan het ‘stoeien’ bent met je aanbod.

Maak het jezelf niet onnodig moeilijk. Daar ben ik voorstander van. Volg niet blind alle ‘regels’ vanuit business coaching, maar combineer die informatie met jouw intuïtieve ingevingen en durf ze te volgen en uit te voeren! Het leidt je van de zijweg naar de snelweg. Het leidt je naar je Hogere Plan.

Business runnen vanuit je Ziel

Een shout out naar iedereen die voelt dat DIT het moment is waar je (on)bewust op hebt gewacht! Die staat te springen om te dienen. Om jouw Zielsverlangen te volgen! Business runnen vanuit je Ziel. De ingevingen durven volgen die je doorkrijgt. Ik geef je een voorbeeld uit eigen doos, wat er gebeurt als je jouw Business gaat runnen vanuit je Ziel. Ik kan je vertellen: je gaat er zoveel plezier aan beleven! En je gaat er heel veel mensen mee helpen. This is the moment. (Ja, ik ga zelfs zingen in dit filmpje, wait for it). 

People help the people. Het is de bedoeling.

 

Waarom je je eigen groei (onbewust) kunt saboteren

We saboteren vaak onze groei. We weerhouden onszelf van ons werkelijke succes. Bewust. Onbewust. Wat als datgene wat jij voelt werkelijk succesvol gaat worden?! I’ll tell you: it scares the crap out of us!! ? En het is zo tegenstrijdig, want onze ziel wil zooo graag door dat plafond heen breken, maar onze mind kan dat allemaal niet behappen en is als de dood dat onze wereld compleet verandert (dat het ten goede gaat veranderen maakt je mind niks uit ?). En dus saboteren we onszelf vaak. Afleiden door randzaken. Lang twijfelen over investeringen. Maar wat als het werkelijk succesvol is? Hoeveel mensen ontneem je dan jouw wijsheid op dit moment?! ? Ga ervoor! Doe het! Zet die stap(pen). Denk groots. Omring je met de juiste mensen en scare the crap out of yourself! En geniet… ?

Je wordt ‘geroepen’. Jouw calling. Jouw Purpose.

Je wordt geroepen om op te staan!


Misschien voel jij wel dat je MOET schrijven, of spreken, of in het theater moet zijn, of iets compleet anders moet doen met je bedrijf, of… you name it! Het gevaar is blijven hangen in de
hoedan?! ??‍♀️ in deze video vertel ik je de eerste stap en OOK waarom je die hele hoedan echt nog NIET wilt weten! 

 

 

Dit is JOUW tijd! Go for it! All in!

Deze tijd nodigt iedereen uit om de roep te volgen. Om op te staan. Om jouw geluid te laten horen. Dit is misschien wel de grootste transformatie shift die we in dit leven gaan meemaken. Iedereen wordt ondersteboven gehouden, door elkaar gerammeld en heel veel mensen worden wakker gemaakt. Heel veel mensen.

Jij weet het als jij zover bent: DIT IS MIJN TIJD. Je voelt het. Je weet het. En je mag er VOLLEDIG voor gaan.

Nu – meer dan ooit! – zitten er mensen te wachten op jouw geluid. Dit is jouw tijd. Kom maar naar buiten. Alle valse bescheidenheid mag er af. Je bent nodig!

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is… jouw zielsverlangen

Ik stem af op jou en voel wat de bedoeling is voor JOU. Belangrijke side-note: vanuit luchtigheid en plezier! Want dat is het uitgangspunt, alleen dan kun je de wereld echt helpen in het vergroten van het bewustzijn, het creëren van licht, plezier, groei en overvloed. Zo behoudt je op de lange termijn ook JOUW energie en voorkom je dat je leegloopt! Niet geheel onbelangrijk als je voelt dat je grote dingen te doen hebt! ?

Benieuwd naar wat ik voor jou en je bedrijf zie? Plan dan een Business InSight sessie met mij in.  

 

Are you REALLY doing what you need to be doing in this life?

And if not, please make a different choice RIGHT NOW. You know exactly what needs to change.

Come back home TO YOU.

To the light you truly are.

Waarom het zo belangrijk is om in je ‘eigen energie’ te zijn

Zorg jij ook voor je energetische lichaam?

Ongemerkt sluit het erin; energie van anderen. Niet erg, maar in een tijd waarin alles vergroot is qua emoties is het wel belangrijk je hier bewust van te zijn! Als je volledig in lijn met jezelf bent, dan sta je open voor creatieve downloads uit de cloud. Ingevingen. Inzichten. Maar je staat vooral in contact met vertrouwen, ontspanning en liefde. Zo belangrijk! Juist nu! Benieuwd naar de online healing masterclass waar ik het over heb in deze video? Je kunt hem nu alsnog volgen (even krachtig!). Klik op de knop hieronder en kies dan voor ‘de Transformatie Poort’. 

Pak je een pauze, dan ga je sneller. 

Het klinkt zo tegenstrijdig, maar toch ga je sneller als je vertraagd. Het is de valkuil van veel ondernemers. Eindeloze to-do lijsten, rennen, vliegen en doorstomen naar dat volgende level in je bedrijf. 

Mijn advies: pak wat vaker een pauze. Dan sta je meer open voor de downloads uit de cloud, je intuitieve ingevingen, waardoor je juist weer heel efficient (en daardoor sneller!) kunt doorpakken.