E

GRATIS MASTERCLASS

Energetisch Communiceren
met je Business

Wist je dat je met je bedrijf kunt praten? Sterker nog… je kunt het ELKE VRAAG stellen die je maar wilt. Je zult altijd antwoord krijgen als je mijn guidance volgt in deze GRATIS masterclass!

Vanaf nu ga je voelen dat jij en je bedrijf twee verschillende energien zijn en dat je heel concreet en praktisch kunt samenwerken MET je bedrijf. Altijd. Overal. Laat je verwonderen door de antwoorden en de grotere visie die je krijgt van je bedrijf! Magie gegarandeerd!

Marketing door

Dit zeggen anderen over de masterclass

‘Energetisch communiceren met je bedrijf’

{

“Deze masterclass is inmiddels onderdeel van mijn wekelijkse ritueel om af te stemmen op mijn bedrijf. Het heeft me geholpen mijn bedrijf los te zien van mezelf. Iedere keer doe ik weer nieuwe inzichten op! Dit is echt mijn ankerpunt geworden om de week fris en open te starten!”

Patricia Panasri
(Business Astroloog)

{

De masterclass van Tess is zo waardevol dat ik ‘m wel 5x doorgestuurd heb naar mede ondernemers. Je bedrijf zijn als een separate entiteit geeft rust, inzichten, een bak met energie en voelt echt als een missende sleutel voor zoveel mensen. Ik ben fan!!

Anne Hospers
(Business Muse)

{

“Het is zo’n fijne masterclass! Gratis, maar met zoveel waarde. Ik heb ‘m nu 2x geluisterd en ik vond het heel bijzonder en leerzaam om zo contact te maken met mijn bedrijf. Deze oefening ga ik er voorlopig inhouden!”

Caroline Pluym
(Mindset & Manifestatie Coach)

{

“De werkwijze van Tess in deze masterclass is echt zo bijzonder en vernieuwend. Een waanzinnige ervaring! Ik heb deze masterclass meteen bij al mijn klanten aangeraden!”

Deborah de Poorter
(Online Business Manager & Mentor voor VA’s en OBM’s
)

{

“Oh HEERLIJK! De oefeningen in deze masterclass, wow zo fijn! Mijn bedrijf was een tempeltje in een mooie omgeving boven op een heuvel. Het staat al stevig op de grond. Ik vond deze ervaring zo bijzonder!”

Jantine Oevering
(Life & Business Healer)

{

“Ik wil je graag met liefde bedanken voor deze mooie masterclass! Wat een prachtige energie en hoe mooi kan jij verwoorden waar ik naar opzoek was. Verbinding en diepgang met mijn bedrijf/ met mezelf door glasheldere vragen. Dankjewel!”

Michelle Vertriest
(Dierentolk en dierenhealer)

{

“Wauw wat vond ik de masterclass van Tess tof! Ze nam me helemaal mee in de visualisatie en ik kon echt mijn bedrijf zien. De vragen die ze hierbij stelde gaven zoveel verdieping! Ik herhaal het nog regelmatig en stem nu ook regelmatig af op mijn bedrijf, zo fijn om dit te kunnen doen! Het is echt een eye-opener geweest voor mij!”

Ilse Maas
(Energetisch Coach)

{

“Wat ik vooral bijzonder vond was de ease waarmee ik met mijn bedrijf kon communiceren. Ik deed deze practice zelf ook al, maar de vragen van Tess waren zo openend voor meer potentieel! Een must voor iedereen om eens vanuit een totaal anders perspectief naar je business te kijken. Vanaf deze plek komen er echt andere en verrassende antwoorden door die ook nog eens je business versnellen!”

Deirdre Egberink
(Bewustzijns & Human Design Coach)

{

“Super aanrader! Ik praat nu bijna elke dag met ons bedrijf. De eerste keer dat ik de masterclass luisterde zag ik ons bedrijf voor me als een roedel elanden. Ik voelde heel veel vreugde en ons bedrijf was blij met ons. Ook gaf het heel helder aan: ik wil meer! Sindsdien hebben we echt een ‘big leap’ gemaakt! Echt wat een eye opener deze masterclass!” 

Indira van Tongerlo
(Schrijfster & Creatiecoach)