Spiritueel Visionair voor

ondernemers met grootheidszin

Samenwerken met mij aan jouw missie

Welkom,

Mijn naam is Tess Fliers en ik word dolgelukkig van samenwerken met positieve mensen die op hun manier de wereld mooier maken! Ondernemers die vanuit hun intuïtie leven en werken, die staan voor hun deskundigheid, hun waarde kennen en weten welke bijdrage ze leveren aan hun klanten en de wereld. Indrukwekkende persoonlijkheden die een autoriteit zijn in hun vakgebied en er klaar voor zijn om hun niet alleen vanuit hun talenten te werken, maar ook hun heldere gaven een duidelijke plek te geven in hun business.

Mijn missie is om Pioniers, Leiders van deze Tijd, Visionairs, Intuitieve Business Healers, Spiritual Business Leaders en Talentvolle Sprekers en Schrijvers (to be) op de juiste plek te zetten en AAN te draaien. Zodat ze nog meer licht gaan geven en impact gaan maken zoals ze altijd al bedoeld zijn om te doen! Vanuit plezier en vertrouwen. Ik zie snel nieuwe wegen en hele toffe, creatieve kansen voor je die jouw bedrijf in een stroomversnelling gaan brengen!

Benieuwd welke kansen en nieuwe wegen ik voor jou zie? Ik leg je hieronder graag uit hoe je met mij kunt samenwerken.

 

Liefs, Tess

To use yourself fully is the deal you made with the Universe

Wil jij met mij samenwerken?

Ben jij die ambitieuze ondernemer met een goedlopend bedrijf / praktijk, die voelt dat er nog zoveel meer mogelijk is? Je bent hier echt niet voor niets en dat gevoel heb je ook niet voor niets. Ik combineer mijn heldere gaven met praktische business strategieën. Met als gevolg; een leukere en kortere weg naar snellere groei! Ben jij er klaar voor? Let me know! 

EXCLUSIEF LANGER SAMENWERKEN 1:1

Voor de snelle, hoogbewuste, intelligente en positief invloedrijke ondernemers die kiezen voor intensief en exclusief.
Volledig afgestemd op wat jij nodig hebt.

Boek een Gratis Kennismakingscall

Zij gingen jou voor

Dorothée Loorbach - internationaal schrijver & spreker

Samenwerken met Tess is niet voor iedereen en het vergt wat moed om los te laten wat je dacht te zijn, maar voor mij werkt het zo goed dat ik op ALLE vlakken al in 8 weken exponentiele groei heb doorgemaakt. En dit is pas het begin.

Het is een soort quantum transformatie en Tess is een waanzinnig goede en hele fijne, veilige katalysator in het slopen van al mijn glazen plafonds en oude overtuigingen.

Zonder Tess had ik dit hele proces misschien wel helemaal niet gedurfd, want waar ik nu naartoe ga is zooooo groot!

Dus als je dat gevoel kent dat je iets groters te doen hebt dan wat je nu doet, laat je dan door Tess coachen. Ik beloof je dat je dan waarschijnlijk best durft.

Sarah Tjeerdsma - Soul Coach

Met alle liefde reis ik 3,5 uur in de auto van Friesland naar Zeeland om te werken met Tess.

Ik heb inmiddels twee high end groepsprogramma’s bij Tess gevolgd. Het stimuleert, inspireert, zet mij in de actiestand, het ondersteunt (want iedereen heeft weleens twijfels of tegenvallers) en nog zoveel meer.

Het heeft mij als ondernemer volledig AAN gezet. Wat ik voel onderneem ik en hierdoor is de basis van mijn bedrijf ‘Blessons’ ontstaan, wat uniek en helemaal Sarah is.

Tess is een geweldige powervrouw die heel zuiver communiceert en coacht. Daarnaast is zij in staat om helder te weten en te voelen wat er speelt. Tess is vertrouwen en geeft vertrouwen.

 

 

Fleur Jolie ter Braak - Bewustzijnscoach

Na een online masterclass bij Tess te hebben gevolgd, voelde ik heel sterk dat ik iets moest met deze vrouw. En dat bleek! 

Waar ik een ontzettende omweg wilde gaan maken vanuit angst voor mijn ware potentie, heeft Tess mij in contact gebracht met mijn kracht en talent. Ze heeft mij laten ervaren hoe het makkelijk, leuk en luchtig kan zijn.

Tess ziet je voor wie je echt bent en tuned daar op in. Zodat je geen andere keuze hebt dan loslaten van hetgeen je er van weerhoudt om het maximale uit jezelf te halen. Ze helpt je de puzzelstukjes te verbinden waarvan je voelde dat ze er waren maar je het complete plaatje nog niet kon (of durfde te) zien.

In 6 weken heb ik een enorme transformatie doorgemaakt om vanuit het juiste startpunt mijn bedrijf te kunnen opbouwen. Eeuwig dankbaar voor de inzichten van deze pure vrouw!

Let’s connect