Tess Fliers

Spiritueel Business Visionair & Mentor

Tess Fliers

Where Your Spiritual Growth Becomes
An Accelerator For Your Business Success.

“How Would Ultimate Expansion
Feel For You?”

That is what you are going to experience when you align your spirituality with your business potential.

Heb jij een financieel succesvol bedrijf opgebouwd de laatste jaren?

maar ben je ook spiritueel uit de kast gesodemieterd?

Heb je door dat het best bijzonder is dat jij dingen weet, ziet en voelt die anderen niet zo sterk waarnemen als jij?

Dan kan het zomaar zijn dat je bedrijf niet meer klopt met wie jij nu bent, waar je voor staat en misschien nog wel het belangrijkste: dat jij jouw unieke goud (jouw gaven) nog niet zo inzet in je bedrijf zoals je dat zou willen!

Vet zonde! Bedenk je eens hoeveel meer impact jouw coaching, expertise of healing gaat brengen als je AL JOUW GOUD durft in te zetten voor je klanten?

Ben jij een succesvolle…

coach, therapeut, healer, consultant
of expert en wil je jouw spiritualiteit als brandstof toevoegen aan je business impact?
Dan ben je hier op de juiste plek.

Ik help vrouwen zoals jij om hun gaven in lijn te brengen met hun business, zodat het een accelerator wordt voor expansion op alle vlakken in je leven!

Geef me 5 minuten en ik weet PRECIES hoe jij jouw spirituele gaven in lijn kunt brengen met je business EN wat je volgende stap is naar Ultimate Expansion in impact, omzet en transformatie

“Samenwerken met Tess was mijn slimste beslissing ooit. Mijn leven en bedrijf kwamen direct in een stroomversnelling en nu sla ik allemaal stappen over. Het is een quantum transformatie. De investering had ik al binnen een maand terugverdiend en ik ervaar op ALLE gebieden in mijn leven binnen 8 weken al exponentiële groei!”

Dorothée Loorbach

Succesvol Schrijver & Keynote Speaker, Sound of Confetti

“Samenwerken met Tess was mijn slimste beslissing ooit. Mijn leven en bedrijf kwamen direct in een stroomversnelling en nu sla ik allemaal stappen over. Het is een quantum transformatie. De investering had ik al binnen een maand terugverdiend en ik ervaar op ALLE gebieden in mijn leven binnen 8 weken al exponentiële groei!”

Dorothée Loorbach

Succesvol Schrijver & Keynote Speaker, Sound of Confetti

Geef me 5 minuten en ik weet PRECIES hoe jij jouw spirituele gaven in lijn kunt brengen met je business EN wat je volgende stap is naar Ultimate Expansion in impact, omzet en transformatie

“Tess is als spirituele motorolie” 

ELINE CATSEMAN – CO-FOUNDER VAN KLIKWERK

“Tess staat lekker met de voeten in de klei maar staat tegelijkertijd open voor wat er allemaal nog meer mogelijk is met wat het universum allemaal te bieden heeft, zonder dat het hocus pocus wordt. Wat ik eigenlijk al diep vanbinnen voelde, maakt Tess concreet en tastbaar voor mij.” 

Rianne Roes

Relatietherapeut en auteur, praktijk SamenAlleen

“Tess is geen standaard coach, maar een gids op aarde die zorgt voor diepe transformaties”. Judith ging van een bomvolle praktijk – waar zij €60 per uur vroeg – naar 5k+ trajecten wat haar meer ruimte in haar agenda gaf en tegelijkertijd haar omzet deed verdubbelen. En misschien nog wel de mooiste winst? Dat ze haar gaven onderdeel van haar werk heeft gemaakt!

Judith Puttiger

Systeemtherapeut en eigenaar van Opstellers

Naast dat we jouw spirituele gaven gaan verdiepen en een plek geven in jouw business (inclusief de high value prijzen, de allerleukste klanten en de mega transformaties die daarbij horen)…

… is dit wat je in een jaar gaat ervaren:

1.

Zo simpel mogelijk werken met de leukste klanten die je met liefde betalen, omdat ze weten dat ze bij JOU moeten zijn.

2.

Een aanbod, doelgroep en prijzenpakket creëren waar je HELL YES tegen zegt (en je klanten ook ;))

3.

Je 1:1 aanbod uitverkopen aan de leukste klanten! Of ga jij omschakelen van 1:1 naar een high value groepsprogramma en dat uitverkopen? Kan ook 😉

4.

Play Time! Je gaat nog dieper vertrouwen op je unieke gaven en leren hoe ze VOOR JOU werken. 

5.

Om vervolgens die gaven te delen met je klanten, waardoor hun transformaties dieper en waardevoller gaan worden dan ooit tevoren!

6.

Jezelf en je bedrijf energetisch openen voor een 500k+ landingsbaan in 2022 

7.

Je leert hoe je jouw eigen tijdlijn kiest, vasthoudt en werkelijkheid maakt.

8.

Je gaat je eigen gaven verdiepen. Nieuwe werelden gaan voor je open! Of gaan we door de dimensies heen reizen? Ik volg en help je jouw licht te verankeren in je business.

9.

Je komt op een expansie plek waar je voelt dat geld verder mag en kan gaan reiken dan enkel je eigen inner circle.

Time to see the ripple effect of doing GOOD with your money!

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn he? Geloof mij niet,
geloof mijn klanten die jou voor zijn gegaan…

“Op het moment dat ik mijn klanten trajecten ging aanbieden in plaats van losse consult prijzen, kwam er ook gelijk een hele andere energie in mijn praktijk. Het is veel lichter geworden!”

Tess leerde me hoe ik meer tijd en ruimte in mijn agenda kon maken, zodat er meer ruimte kwam voor intuïtie en spiritualiteit. Met als gevolg dat het aantal sessies per week ruimschoots is gehalveerd en ik veel meer rust ervaar, terwijl mijn omzet verdubbeld is.”

Judith Puttiger

Systemisch therapeut

“Tijdens het traject met Tess nam alle ruis steeds meer af en kreeg ik een steeds helderder innerlijk besef. Hierdoor weet ik steeds sneller wat goed is voor mij en mijn bedrijf. Dit is echt een heerlijke energie, waardoor ik in korte tijd grote stappen heb gezet met mijn bedrijf. 

Tess leerde me hoe ik meer tijd en ruimte in mijn agenda kon maken, zodat er meer ruimte kwam voor intuïtie en spiritualiteit. Met als gevolg dat het aantal sessies per week ruimschoots is gehalveerd en ik veel meer rust ervaar, terwijl mijn omzet verdubbeld is.”

Carien Borst

Kunstenaar die leiderschap, creativiteit & coaching bij elkaar brengt

“Tess maakt je magnetisch voor wat jij het allerliefste wil, waardoor dat allemaal als vanzelf op je pad begint te komen.”

RIANNE ROES – RELATIETHERAPEUT

HOE KUN JE MET MIJ SAMENWERKEN?

1:1 MAAND INTENSIVE

GET A TASTE OF YOU AND ME CO-CREATING THE SHIT OUT OF YOUR SPIRITUAL GIFTS AND WHAT THAT COULD MEAN FOR BUSINESS

Wil je een deep dive nemen om jouw goud verder te openen? De energie te laten stromen in jou, je aanbod, je klanten, je prijzen? Wil je in 1 maand tijd je aanbod simpeler, maar waardevoller maken? 

In 1 maand zetten we een beweging in gang die jou vooruit stuwt, naar grote hoogtes brengt en tegelijkertijd ervoor zorgt dat je down to earth kunt creeren:  

ANCHORING YOUR LIGHT
1:1 JAAR TRAJECT

READY TO INFUSE YOUR SPIRITUALITY INTO YOUR BUSINESS AND CREATE THE IMPACT YOU KNOW YOU ARE MEANT TO MAKE IN THIS WORLD

Dit wil je als je voelt dat je hier iets groters te doen hebt op de wereld. Dat je jouw unieke gaven mag verdiepen, mag ontdekken hoe ze voor jou kunnen werken en hoe je ze – op jouw manier – kunt uitrollen in jouw business.

Want pas als jij jouw unieke gaven een plek kunt geven op het toneel van jouw bedrijf sta je AAN. Anchoring your Light, zoals je bedoeld bent om te doen.

{

“In 1 dag had ik complete helderheid over mijn aanbod!”

Ik ben nog steeds helemaal ‘blown away’ na onze 1:1 dag vandaag! Mijn aanbod zoals we het nu hebben neergezet; dit is wat het moet zijn! Het voelt zo goed. Echt waar lieve Tess wat jij vandaag met mij hebt gedaan en wat we hebben neergezet… Alles valt nu samen en daar ben ik zo blij mee! Het aanbod past helemaal bij mij, de klanten vind ik superleuk en het is me nu zo helder. Ik vind het magisch, ik vind het mindblowing, ik vind het next level, ik vind het extatisch!

RIANNE ROES – RELATIETHERAPEUT

{

“Door mijn intuïtie te volgen kwam ik direct in een andere mindset!” 

Toen ik hoorde wat de investering van het traject was zei mijn intuïtie godzijdank “Dit moet je nu doen. Het is de enige manier om nu boven jezelf uit te stijgen”. Binnen een maand had ik dit geld terugverdiend, omdat ik door deze keuze direct in een andere mindset kwam. Achteraf kan ik zeggen dat het traject met Tess wel 100k waard is geweest!

DOROTHEE LOORBACH – AUTEUR & INTERNATIONAAL SPREKER

{

“In Q3 tikten we onze jaaromzet van vorig jaar al aan!”

Een fantastische reis in zelfontwikkeling, waarin we oude, klein houdende patronen los lieten en daarmee de weg vrij maakten voor nieuwe kansen!

Zo heeft het ons niet alleen persoonlijk, maar ook zakelijk in een stroomversnelling gebracht en behaalden we in augustus 2021 al de jaaromzet die we in 2020 hebben gedraaid!

MARIEKE DE BRUIJCKERE & ELINE CATSEMAN – FOUNDERS VAN KLIKWERK

“OOOOH MIJN GOD TESS!!!!! Ik heb serieus voor €11.850 aan trajecten verkocht in 48 uur!”

– Een blije klant die volledig vanuit alignment met haar bedrijf de leukste klanten aantrekt

Naast dat ik de spirituele business wing woman ben voor mijn klanten, zodat ze vanuit afstemming doorgroeien naar 500k+ omdat ze full blown hun spiritualiteit omarmen en inzetten in hun business…

…zijn hier 10 compleet willekeurige dingen die je over mij MOET weten voor we gaan samen:

1.

Elk jaar kijk ik minstens 1x de complete Harry Potter serie en voel ik me een beetje Hermelien Griffel “It’s wingardium leviosa, not wingardium levio-SA” (inclusief DE blik!) – vraag me er gerust naar als je dit in real life wilt meemaken, maar pas op want voor je het weet hang je in de lucht 😉

2.

Ik heb een hekel aan oppervlakkige gesprekken. Vertel me aub dat je een visioen hebt gehad, energieën voelt, uit de spirituele kast bent gesodemieterd, vorige levens hebt ontdekt of aan het manifesteren bent met de wet van aantrekking en wij gaan het leukste gesprek van de avond hebben!

3.

Sinds een jaar drink ik geen koffie meer (crap dat was echt niet simpel om daar vanaf te komen, but I did it!). Nu heb ik sinds een paar maanden een nieuwe verslaving: pure cacao uit Bali. Goddelijk!!

4.

Ik woon in Sluis (Zeews-Vlaanderen), maar dan heel dicht bij Belgie. Als ik een scheet laat en de wind zit goed, ruiken ze hem tot daar 😉 

5.

Vertel me wat jouw gave is en ik krijg in datzelfde gesprek helder door hoe je hem nog meer kunt fine-tunen! Kan ik wat jij kunt? Nee, waarschijnlijk niet. Maar terwijl jij praat zak ik in jouw energie en voel ik waar jij jouw gave nog meer beter kunt gebruiken. 

Jij voelt vervolgens gelijk dat het klopt. Dit soort gesprekken zijn de beste, want dit is pure co-creatie! 🙂 

6.

Ik begon mijn ondernemerschap als rouw- en verliesbegeleider voor kinderen. Prachtig – en nog steeds heeft het een warm plekje in mijn hart – maar ik kwam erachter dat ik systemisch vast zit in ‘rouw’ en de helende beweging mocht maken naar ‘leven’. So I did. Inclusief 3 veranderingen in mijn bedrijfsvorm voor ik kwam bij wat ik nu doe! 

Ik zal de laatste zijn die beweert dat innerlijk werk overbodig is, maar om met mij samen te kunnen werken is het belangrijk dat jij hier echt al flink in gedoken bent. Ik ben er niet om je op te schonen. Ik ben er om je te laten vliegen! Let’s go!

7.

Ik heb 10 jaar in Deventer en Bathmen gewoond. Daar heb ik een paar jaar bij een toneelgroep gezeten en was ik o.a. een gokverslaafde oma en een psychopaat. De leukste rol was echter toen ze in Bathmen het kerstverhaal gingen naspelen en ik in de wei het verhaal moest vertellen dat de herders de engel zagen. De organisatie dacht zo’n 10 bezoekers per ronde. Het bleken rondes van 100 – 200 mensen te zijn! WTF?! But I totally nailed it!  

8.

Bij ons in huis hebben we twee Belgjes en twee Deventernaren. Glenn (mijn lieve vent) en Tygo zijn allebei in Deventer geboren. Giel en ik zijn allebei in Knokke-Heist geboren. Dus yes de Nederlanders tegen de Belgen bij ons 😉 

9.

Ik ben de dochter van een juweliersgezin. Complete afkeer had ik vroeger tegen de juwelierszaak van mijn ouders. Dat geld. Dat goud. Allemaal zo protserig (serieus terwijl mijn ouders zo ongeveer de meest ‘normale’ mensen zijn die ik ken!). 

En nu? Ik omarm het goud! Het heeft me een paar jaar innerlijk werk gekost, maar ik ben een golddigger. Ik haal met liefde het goud in jou nog meer naar boven en zet het in jouw etalage. DAT is waar je niet alleen impact en omzet mee gaat maken, maar ook de allerleukste klanten aan gaat trekken! 

10.

Mijn intuitie is ECHT mijn grootste raadgever. Als ik een ‘slecht’ gevoel heb bij iemand, dan gaat het hele feest niet door. Of dat nou prive is of in mijn bedrijf. Soms kan ik het onderbouwen, soms ook niet. And that is OK. Ik neem het serieus en volg de raadgever! Dit zet ik overigens ook in voor mijn klanten (soms kan ik het ‘uitleggen’, vaak ook niet en mijn klanten nemen dit net zo serieus als ik zelf!).

11.

Ik zeg wat ik denk. Ja. Inclusief de “niet-altijd-even-nette-woorden”. En weet je? Ik vind het heerlijk! It totally suits me. Dus kijk niet raar op als ik in mijn podcast ineens praat over ‘dikke stront door een trechter duwen’. Mijn klanten vinden het geweldig overigens 🙂 

12.

Ik hou ervan om fijne cadeautjes op te sturen naar mijn klanten! En dan bedoel ik niet de rommel die ze bij thuiskomst gelijk aan de kinderen geven of in de prullenbak knikkeren. Nee, echt mooie afgestemde cadeaus zoals een boek passend bij waar ze nu staan in hun proces of heerlijke meuk-vrije verzorgingsproducten

De Tess Fliers Podcast

Waar spiritualiteit en business de normaalste
zaak van de wereld is!

Wil je eerst even lekker aan mij snuffelen voor je een plasje tegen me doet?

Snap ik helemaal! Ik heb voor jou DE oplossing om al even heerlijk te marineren in mijn manier van werken.

Elke maandag staat er een nieuwe (en korte!) aflevering voor je klaar! Ik wil je laten zien dat business en spiritualiteit elkaar versterkt. Sterker nog; hoe meer jij doet waarvoor je hier gekomen bent op deze wereld, hoe meer jij exponentiele groei zult ervaren! Expansie in wat jij durft te ontvangen EN durft te creëren bij je klanten! 

Je krijgt hands-on tools, afgestemde oefeningen en in sommige afleveringen slinger ik gewoon keihard het vuur onder je reet aan en ga je als een malle je dag in 😉

Of luister de podcast via Apple Podcasts.

Wie is Tess Fliers?

Spiritueel Business Visionair 

Deze drie woorden zeggen het al. Tess is van jongs af aan al gefascineerd door als wat met spiritualiteit te maken heeft. Het – voor velen – onzichtbare veld waar iedereen in leeft, op in kan tappen en om hulp kan vragen. 

Toen zij 5 jaar geleden begon met ondernemen was ze gefascineerd door business coaching. Een compleet nieuwe wereld, waarin JIJ mag kiezen hoe je wilt leven en ondernemen. Geen uurtje factuurtje, maar werken met mensen diepe transformaties willen doorvoeren door een langere periode samen intensief op te trekken. 

Maar daarin ook te merken dat enkel het volgen van strategie haar niet gelukkig maakte. Dat was het moment waarop ze haar eigen gaven ging volgen en inzetten. Eerst voor haar klanten, maar daarna voor zichzelf.

Zo versmold business & spiritualiteit en zet zij haar visionaire gaven in voor haar 1:1 klanten. Zodat ondernemen nog meer vanuit hart & ziel gaat en je daar groots impact mee kunt maken. 

{

“ Ik krijg er gewoon tranen in mijn ogen van, omdat ik me realiseer hoe onwijs waardevol jouw podcast is. ”

Een paar maanden voor ik bij je instapte begon ik jouw podcast te luisteren en ik weet nog dat ik het in het begin echt frustrerend vond. Ik voelde namelijk aan alles “k#t als ik deze weg op ga dan kan ik niet meer terug”. Nu ben ik ZO blij dat ik ben blijven luisteren en later ook bij jou ben ingestapt! Jouw podcast en onze samenwerking geeft mij vandaag de dag nog steeds de moed om dicht bij mezelf te blijven.

JORIEN WETERINGS – SYSTEMISCH LEIDERSCHAPSEXPERT

{

“Het begon allemaal met Tess.” 

Zonder haar had ik misschien helemaal niet gedurfd, want waar ik nu naartoe ga met mijn bedrijf is zooooo groot! Dus als je dat gevoel kent dat je iets groters te doen hebt dan wat je nu doet, laat je door haar coachen. Ik beloof je dat je dan waarschijnlijk best durft.

DOROTHEE LOORBACH – SUCCESVOL SCHRIJVER & KEYNOTE SPEAKER

Voel je de potentie knetteren van binnen en wil je weten wat ik voor je zie? Ik zet mijn heldere kanalen voor je open en laat je voelen hoe Ultimate Expansion voelt 😉

FAQ

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.