Online Masterclass

Vanuit huis meedoen met een online healing 

Kim Munnecom | Inner Circle | star 1 tot 1,5 uur durende online groep sessie volgen vanuit je eigen huis

Kim Munnecom | Inner Circle | star Expertise, Healing, Energy shifting

Kim Munnecom | Inner Circle | star Tools die je ook na deze online sessie kunt blijven gebruiken

Kim Munnecom | Inner Circle | star Investering €27 (excl. BTW)

 

Deze online healing masterclasses heb ik in het leven geroepen om meer mensen te bereiken die zich op bezighouden met spiritualiteit, bewustwording en energie. Het is voor mij een laagdrempelige manier om jou een stukje verder te helpen in je eigen proces. 

Op dit moment zijn er geen live online masterclasses gepland. Je kunt wel de replays van de vorige twee masterclasses kopen, zodat je die gewoon op je eigen tijd kunt volgen. De werking is even krachtig!

O my, Tess. Ik heb de online healing terug gekeken en normaal zijn ze toch echt het krachtigst als je er live bij bent maar dat maakte bij deze helemaal niet uit! Ik merk dat jouw online healingen en visualisaties zó aansluiten bij mij. Ze raken. Je neemt me helemaal mee en ze doen 100% hun werk. Het sluit naadloos aan, zo voelt het.

Mijn intentie is ook 100% uitgekomen. Ik wilde o.a. meer helderheid over de volgende stap in m’n bedrijf, waar ik me op mag focussen en dat kreeg ik kraakhelder door. En ook de te zetten stappen. 

Het was echt een reiniging op alle vlakken. Op allerlei manieren liet ik dingen los. Resultaat: veel meer bewustwording en veel makkelijker weer terug kunnen klikken naar m’n hart.

Ik ben je echt heel dankbaar (again!) en het is zoooo fijn om dit met regelmaat aan mezelf en m’n ziel cadeau te doen. Ik hoop dus dat je doorgaat met deze online healing masterclasses!

Marjon van de Wetering

(maan)readingen en afgestemde coaching, https://marjonvdwetering.nl

De Transformatie Poort

In de replay van deze online healing masterclass ga je eerst volledig je eigen energielichaam reinigen. Alle overbodige ballast van anderen, van het collectief, die jij bij je draagt ga je opruimen. Je leert hoe je dit heel makkelijk op elk moment van de dag kunt doen, een TOOL FOR LIFE! Direct ga je verschil voelen in je lichaam.

Daarna ga je de Poort van Transformatie door. Je stapt een Nieuwe Wereld binnen waarin jij volledig tot je recht komt, maar ook helemaal een wordt met jouw eigen energie. Jouw wereld. Je ontvangt waardevolle boodschappen en informatie die alleen jij kunt downloaden tijdens deze online healing masterclass.
Als jij voelt dat je wakker gemaakt wordt voor je volgende fase, dan is deze masterclass een aanrader voor jou!

Verhoog je Energie Trilling

In de replay van deze online healing masterclass vertel ik je eerst meer over hoe het komt dat je (onbewust) energie van anderen overneemt. Deze masterclass werd zo’n twee weken na de Corona crisis gegeven, waarin veel mensen zich moeilijk los konden maken van angst, lage energie en negativiteit. Voor jou een perfecte masterclass als je ook voelt dat de energie van anderen je naar beneden trekt!

Vervolgens ga je ervaren hoe je jezelf kunt ‘losmaken’ van het collectief. Hoe je loskomt van energie van anderen. Je gaat alle energie (en de daarbij behorende emoties) die NIET van jou is loslaten en je komt terug in je eigen pure energie. De zuivere plek van waaruit jij kunt creeeren, informatie kunt downloaden uit The Cloud, waarin je voelt dat alles OK is. Je zult vertrouwen, liefde en oneindige mogelijkheden ervaren. Als jij behoefte hebt om weer terug te gaan naar deze plek van pure energie, van liefde en vertrouwen, dan is deze replay een aanrader voor jou!

Ook zij gingen je voor …

Hoi lieve Tess! Ik wil je enorm bedanken voor het delen van je masterclass. Hij was heel fijn! Wat heb ik gegeeuwd! Daarna was er licht, heel veel licht! Zo fijn.. bij terugkomst had ik tintelende handen! Alsof er vanalles uit moest.. Maar wat voel ik me fijn! En precies op dat moment begint de jongste te huilen. Ik geef hem stiekem ook wat licht en zodra hij genoeg heeft duwt hij me weg en slaapt heerlijk verder. Dankjewel ? echt zo fijn!

Veroni Aarnoutse - van Hal

Wat een super fijne sessie Tess! Ik gloei nog helemaal na, voel me open en vol liefde.

Judith Puttiger

Systemisch Coach, Opstellers

Ik vond het enorm bijzonder! Vanmorgen werd ik voor het eerst in twee weken wakker zonder stijve nek, met energie en is de sluier rond mijn hoofd weg… Ik sta weer op de aarde, doe weer mee en voel me energiek. Nogmaals dank lieve Tess, het heeft me nu al enorm veel gebracht!

Annemarie Pera

Dank voor vanavond! Zooo fijn! Ik had al tranen over mijn wangen lopen nadat we net bezig waren. Voordat we begonnen had ik zo’n pijn op mijn borst en het is gewoon weg… ❤️

Anoniem

Tess is een geweldige powervrouw die heel zuiver communiceert en coacht. Daarnaast is zij in staat om helder te weten en te voelen wat er speelt. Wat nodig is om uit een dal te komen, maar zeker ook wat nodig is om te pieken! Dat laatste is heel gaaf! Tess is vertrouwen en geeft vertrouwen. 

Sarah Tjeerdsma

Essentiecoach, https://www.blessons.nl

Gun jezelf dit fijne cadeau. Eerst jij, dan de rest van de wereld.