Online Masterclass

Connecting Your Future Dots!

Ik ben dol op onmogelijke dingen mogelijk maken. Waarom zouden we pas achteraf The Dots met elkaar connecten? Het is toch veel en VEEL leuker als we nu al onze Future Dots kunnen gaan connecten met elkaar, zodat je nog sneller weet welke kant je op mag gaan?! En JA DAT KAN! 

In deze online masterclass ga ik je in contact brengen met jouw eigen Future Dots. We gaan de Toekomst naar het NU halen, zodat je daar gelijk gebruik van kunt maken in je business!  

Je gaat fantastische downloads ontvangen die je direct richting geven voor het komende half jaar van 2020. Slimme moves. Toffe teksten. Briljante ingevingen voor je aanbod, maar ook wat er privé op de rol staat! Wie weet ga jij zelfs waardevolle visioenen ontvangen voor de komende jaren! 

All is possible! You just have to believe it, trust the proces and join me!

Wil jij een Versneller inzetten voor je bedrijf? Dan is deze masterclass voor jou!

Maar dat is nog niet alles! Voor de mensen die NU deelnemen aan deze ronde Connect Your Future Dots heb ik een GRATIS life-time BONUS.

Je ontvangt van mij na aanmelding namelijk de online masterclass ‘Leer samenwerken MET je Business’ t.w.v. €97.

In deze masterclass ga ik je uitleggen wat in mijn ogen de basis ingrediënten zijn om een stevig fundament te creëren in je business en om sneller te groeien IN LIJN met je Hogere Plan. Ik begeleid je stap voor stap in het hele proces op een manier die jij elke dag opnieuw kunt gebruiken om met jouw bedrijf te praten. Met als resultaat dat jij de juiste to do’s gaat uitvoeren die zorgen voor meer impact en groei!  

Deze BONUS is normaal onderdeel van mijn exclusieve 1:1 trajecten. Dit is wat ik mijn klanten als eerste leer als ze in lijn met hun Hogere Plan willen gaan werken. 

En nu ontvang jij deze bonus er van mij GRATIS bij! Waarom? Omdat het een perfecte voorbereiding is op Connecting Your Future Dots! Ik hoef je niet meer uit te leggen wat de belangrijkste basis elementen in je business zijn als je vanuit je Hogere Plan wilt gaan werken. Dat leer ik je allemaal in deze BONUS masterclass! Kortom 1-0 voorsprong voor jou om die Future Dots te gaan downloaden! 

Wat anderen zeggen over deze masterclass

De masterclass van Tess was magisch. Ik wist dat er iets moest gebeuren bij mij en bij mijn bedrijf, waardoor het nog meer zou gaan stromen. Er moest iets gebeuren wat met “standaard” business strategieën niet zou gaan werken. Het is gaan stromen, en hoe! Dankjewel Tess!

Rianne Roes

Relatietherapeut, Samen Alleen - praktijk voor systeemtherapie

Deze masterclass resoneerde! Ik geloof in magic, werk er zelf mee en schreef me daarom in voor meer! Ik ontving een heerlijke tool die ik gelijk kon toepassen. Tess is een toffe, getalenteerde business coach. Thanks Tess!

Paula Eckoldt - Wormgoor

Zelftrouw coach voor verderbewusten, Nu Hier Zijn

Nog even alles op een rij:

14 augustus van 10.00 tot 12.00

Expertise, Big Time Energy Shift & Transformation

Tools die je na deze online masterclass kunt blijven gebruiken in je leven en business!

Ter voorbereiding een persoonlijke activatie van mij in je mailbox!

Maximaal 10 plekken beschikbaar

Te volgen vanuit je eigen huis

Investering van €127 (ex. BTW)

BONUS life time access tot de online masterclass ‘Leer communiceren met je Business’ (t.w.v. €97 ex. BTW)

Waar mijn analytische hoofd vaak nog zó de touwtjes in handen wil hebben, leer ik van Tess om anders te denken en te werken. Om niet te zoeken naar de antwoorden maar ze mij te laten vinden. Want diep van binnen weet ik het precies.  In de masterclass bracht Tess me naar die bron van ‘weten’ en ervaar ik zoveel meer gemak en speelsheid in het neerzetten van mijn bedrijf.  Tess, wederom dankjewel! Ik weet niet hoe het doet, maar je weet elke keer precies de juiste snaar bij mij te raken. Iets met Magic 😉

Saakje Bakker

Speelse Spreker en presentatie coach, Saakje Bakker

Prachtige en krachtige online masterclass gevold van Tess. Ze voelt je duidelijk aan – zelfs op afstand – waardoor je meteen een connectie voelt. Ze weet je intuitief te raken en te empoweren.

Fleur Jolie

Fleur Jolie Coaching

Tess is een geweldige powervrouw die heel zuiver communiceert en coacht. Daarnaast is zij in staat om helder te weten en te voelen wat er speelt.

Sarah Tjeerdsma

Essentiecoach, Blessons

Het maakt niet uit waar je begint met Tess, maar na afloop ben je veel verder dan waar je zelf had kunnen kijken. Ik werk al een half jaar met haar en ze laat je zowel persoonlijk als zakelijk ver boven jezelf uitstijgen. Enige risico is dat je na een sessie veel meer wilt. Maar ook dat kan ik je van harte aanraden dus.

Dorothee Loorbach

Writer and Speaker, Sound of Confetti & Gurus in Sneakers

Dankzij jouw masterclass ben ik mijn bedrijf en mezelf als twee losse energieën gaan zien. Dat alleen al heeft me zo ontzettend geholpen! Het tilt mij als ondernemer naar mijn ‘next level’. Nu ik zoveel beter snap dat ik mijn bedrijf niet ben – maar dat mijn bedrijf dienstbaar is aan mij – vind ik het veel leuker om het strategischer aan te pakken! Ook sales doen gaat nu ook echt heel veel makkelijker. Ik hoef namelijk niet langer mezelf te verkopen, maar datgene wat ik met mijn bedrijf bied.
Het is een resultaat wat ik van te voren niet had verwacht toen ik me aanmeldde voor je masterclass, maar wat me nu al helpt om zoveel makkelijker te groeien. Groter te worden en de volgende stappen te zetten!

Marieke Hendriks - van der Vossen

Ondernemerscoach | Podcast host "De Betekenis van Ondernemen", Zorra Libre

Where Business meets Spirituality. Ook jij kunt het!

Liever eerst even ‘proeven’ aan mijn manier van werken? Dat kan! 

BELANGRIJK: Hieronder vind je twee online masterclasses die ik in maart en april 2020 heb gegeven. Het focuspunt ligt op healing en energie shiften bij jezelf. De online masterclass ‘Connect Your Future Dots’ (die hierboven staat) vraagt actieve deelname van je en gaat je doelgerichte en concrete actiepunten opleveren voor jezelf en voor je bedrijf! Ook ontvang je hierbij mijn persoonlijke afstemming en boodschappen live tijdens jouw deelname in de masterclass. 

De Transformatie Poort

In de replay van deze online healing masterclass ga je eerst volledig je eigen energielichaam reinigen. Alle overbodige ballast van anderen, van het collectief, die jij bij je draagt ga je opruimen. Je leert hoe je dit heel makkelijk op elk moment van de dag kunt doen, een TOOL FOR LIFE! Direct ga je verschil voelen in je lichaam.

Daarna ga je de Poort van Transformatie door. Je stapt een Nieuwe Wereld binnen waarin jij volledig tot je recht komt, maar ook helemaal een wordt met jouw eigen energie. Jouw wereld. Je ontvangt waardevolle boodschappen en informatie die alleen jij kunt downloaden tijdens deze online healing masterclass.
Als jij voelt dat je wakker gemaakt wordt voor je volgende fase, dan is deze masterclass een aanrader voor jou!

Verhoog je Energie Trilling

In de replay van deze online healing masterclass vertel ik je eerst meer over hoe het komt dat je (onbewust) energie van anderen overneemt. Deze masterclass werd zo'n twee weken na de Corona crisis gegeven, waarin veel mensen zich moeilijk los konden maken van angst, lage energie en negativiteit. Voor jou een perfecte masterclass als je ook voelt dat de energie van anderen je naar beneden trekt!

Vervolgens ga je ervaren hoe je jezelf kunt 'losmaken' van het collectief. Hoe je loskomt van energie van anderen. Je gaat alle energie (en de daarbij behorende emoties) die NIET van jou is loslaten en je komt terug in je eigen pure energie. De zuivere plek van waaruit jij kunt creeeren, informatie kunt downloaden uit The Cloud, waarin je voelt dat alles OK is. Je zult vertrouwen, liefde en oneindige mogelijkheden ervaren. Als jij behoefte hebt om weer terug te gaan naar deze plek van pure energie, van liefde en vertrouwen, dan is deze replay een aanrader voor jou!

Hoi lieve Tess! Ik wil je enorm bedanken voor het delen van je masterclass. Hij was heel fijn! Wat heb ik gegeeuwd! Daarna was er licht, heel veel licht! Zo fijn.. bij terugkomst had ik tintelende handen! Alsof er vanalles uit moest.. Maar wat voel ik me fijn! En precies op dat moment begint de jongste te huilen. Ik geef hem stiekem ook wat licht en zodra hij genoeg heeft duwt hij me weg en slaapt heerlijk verder. Dankjewel ? echt zo fijn!

Veroni Aarnoutse - van Hal

Dank voor vanavond! Zooo fijn! Ik had al tranen over mijn wangen lopen nadat we net bezig waren. Voordat we begonnen had ik zo’n pijn op mijn borst en het is gewoon weg… ❤️

Anoniem

Wat een super fijne sessie Tess! Ik gloei nog helemaal na, voel me open en vol liefde.

Judith Puttiger

Systemisch Coach, Opstellers

Ik vond het enorm bijzonder! Vanmorgen werd ik voor het eerst in twee weken wakker zonder stijve nek, met energie en is de sluier rond mijn hoofd weg… Ik sta weer op de aarde, doe weer mee en voel me energiek. Nogmaals dank lieve Tess, het heeft me nu al enorm veel gebracht!

Annemarie Pera

Wow Tess! Ik heb de online healingen terug gekeken en ze sluiten zo aan bij mij. Ze raken. Je neemt me helemaal mee en ze doen 100% hun werk.

Mijn intentie is 100% uitgekomen. Ik wilde o.a. meer helderheid over de volgende stap in m’n bedrijf, waar ik me op mag focussen en dat kreeg ik kraakhelder door. En ook de te zetten stappen.

Ik ben je echt heel dankbaar en het is zo fijn om dit met regelmaat aan mezelf en m’n ziel cadeau te doen!

Marjon van de Wetering

Afgestemde coaching en (maan)readingen, Marjon van de Wetering

Boek een Gratis Kennismakingscall