Hi! Ik ben Tess Fliers

Als Spiritueel Business Visionair werk ik met gedreven ondernemers die heel graag meer willen ondernemen vanuit spiritualiteit en energetische principes.

“Mijn missie is helder: ik wil 100.000-den mensen inspireren om spiritualiteit te gebruiken in hun ondernemerschap.”

Ik ben volledig in mijn element als ik mag afstemmen op het veld van potentie om jou heen.

Ik zie. Ik voel. Ik weet. Ik maak contact. Ik maak vrij. Ik veranker en samen torpederen we je op je hoogste tijdlijn en verdiepen we jouw spirituele gaven.

Energiewerk, spiritualiteit, potentie en business. Alle dimensies komen samen en je stapt in een spirituele snelkookpan waar je als een geüpgradede versie van jezelf uitstapt.

Vroeger was ik als tiener mateloos gefascineerd door boeken over het zesde zintuig, engelen, energie, alles wat niet met het blote oog te zien was. Ik vrat ze nog net niet op! Ik slurpte elke letter en ik weet nog dat ik met regelmaat dacht “wat jammer dat ik dat niet heb”. Little did I know.

Iedereen kan dit! Echt iedereen kan dit – als je het wilt. Alles wat ik doe en aanbied in mijn bedrijf is erop gericht je met dit proces te helpen. Zelfs als je denkt “ik kan dit niet”. Als je ervoor open staat en het trekt je: dan is het óók voor jou. Duik je in je spirituele ontwikkeling dan kun je – als je dat slim en praktisch toepast – als versneller inzetten voor je bedrijf!

In het begin deed ik dat vooral in exclusieve 1:1 trajecten. Nu ligt mijn focus op veel mensen echt goed helpen met o.a. EVOLVE en heb ik slechts vijf plekken per jaar beschikbaar om echt exclusief 1:1 samen te werken.

“Mijn missie is helder: ik wil 100.000-den mensen inspireren om spiritualiteit te gebruiken in hun ondernemerschap.”

{

“Tess is een kanaal en het is heel erg fijn om daar op mee te mogen liften.”

Rianne Klein Geltink (HD Teacher)

{

“Ik kan Tess echt aanbevelen. Ze heeft een hele mooie manier om diepgang te bereiken, het onzichtbare in te zetten voor je bedrijf en tegelijkertijd nuchter en down to earth te blijven.”

Martijn Meima

{

“Tess is als spirituele motorolie.”

Eline Catseman

“Omarm de Hans Klok in jezelf”

TESS FLIERS

De reis van spirituele ontwikkeling is één grote Hans Klok show als je het mij vraagt.

De eerste keer dat ik spiritueel uit de kast kwam weet ik nog goed.

Je denkt “zo nu ben ik eruit”… maar dan blijkt het na een tijdje een kast in een kast in een kast in een kast in een kast te zijn … (ik zeg het je: Hans Klok show)

Het houdt niet op! En waarom niet? Omdat je spirituele ontwikkeling ook niet ophoudt. Sterker nog. We zitten in een snelkookpan waarin het oude plaats maakt voor het nieuwe. Ook in ondernemen. Je bewustzijn opent zich in razend tempo, waardoor je telkens weer het gevoel krijgt dat je uit die spirituele kast moet komen.

Dat je nieuwe dingen kunt, andere dingen kunt, die je weer wilt toepassen in je bedrijf en misschien ook wel met je klanten. Waardoor je om de zoveel tijd het gevoel hebt dat je WEER uit die spirituele kast moet komen. Haha, dacht jij er leuk vanaf te zijn. 😉 Nope!

Mijn ‘ingang’ voor mijn heldere gaven was het werken
met opstellingen. Het systemische werken.

Ik voelde zo ontzettend veel en makkelijk, dat ik al snel door had dat ik hier een stukje goud in mezelf te pakken had!

En wat ik deed: ik ging ermee spelen. Mee experimenteren! Zo ging ik op zoek naar mensen die een opstelling wilden van mij zonder dat ze in de ruimte waren. Ze dienden heel summier hun vraag in, kozen een kleur matje en ik ging voelen en de hele opstelling filmen. Daarna stuurde ik het op en gingen ze hun eigen opstelling kijken. De reacties waren BIZAR! Zoveel geëmotioneerde voiceberichtjes, omdat het zo binnenkwam. Al snel had ik geen opstellingen meer nodig om te voelen en af te stemmen.

Ik kon in ‘het veld’ werken door op de persoon af te stemmen en zo te voelen waar de potentie lag.

En als je eenmaal je gaven omarmt en er mee gaat spelen, dan zul je zien dat ze en steeds scherper worden, maar ook dat er steeds meer gaven actief worden. Je traint je systeem om je zesde zintuig te gebruiken, net zoals je een spier steeds sterker maakt door ermee te trainen.

Doordat ik mijn helder voelen spier ging trainen merkte ik al snel dat ook het weten, zien, horen en sinds kort ook ruiken erbij kwamen. Maar het vroeg telkens van mezelf om ervoor open te staan. Om ermee te spelen. Om het uit te proberen.

Dit is de rode draad in mijn werk als Spiritueel Business Visionair: spelen.

Je zal me dit ook vaak horen zeggen: “speel hiermee”, “ga het uitproberen”. Alleen jij kunt erachter komen hoe jouw tool box werkt. Door te doen. Door te spelen! Zelf creëer ik die speelruimte ook in mijn bedrijf! Ik wil ruimte hebben om de magie uit te nodigen in het contact met jou, zodat jij ermee kunt spelen.

En inmiddels kan ik zeggen dat – als we samenwerken – de magie onvermijdelijk is. Mijn grootste gave is afstemmen op jouw hogere tijdlijn en voelen hoe je jouw gaven kunt verscherpen én hoe je ze kunt gebruiken in bedrijf! Ik zeg het je: je gaat de hoofdrol spelen in je eigen Hans Klok show.

Nu heb je mijn verhaal gelezen, maar je kent me pas ECHT als je onderstaande dingen over me weet…

1.

Elk jaar kijk ik minstens 1x de complete Harry Potter serie en voel ik me een beetje Hermelien Griffel “It’s wingardium leviosa, not wingardium levio-SA” (inclusief DE blik!) – vraag me er gerust naar als je dit in real life wilt meemaken, maar pas op want voor je het weet hang je in de lucht 😉

2.

Ik heb een hekel aan oppervlakkige gesprekken. Vertel me aub dat je een visioen hebt gehad, energieën voelt, uit de spirituele kast bent gesodemieterd, vorige levens hebt ontdekt of aan het manifesteren bent met de wet van aantrekking en wij gaan het leukste gesprek van de avond hebben!

3.

Ik hou ervan om fijne cadeautjes op te sturen naar mijn klanten! En dan bedoel ik niet de rommel die ze bij thuiskomst gelijk aan de kinderen geven of in de prullenbak knikkeren. Nee, echt mooie afgestemde cadeaus zoals een boek passend bij waar ze nu staan in hun proces of heerlijke meuk-vrije verzorgingsproducten

4.

Ik woon in Sluis (Zeeuws-Vlaanderen) wat heel dicht bij België ligt. Als ik een scheet laat en de wind zit goed, ruiken ze hem tot daar 😉 

5.

Vertel me wat jouw gave is en ik krijg in datzelfde gesprek helder door hoe je hem nog meer kunt fine-tunen! Kan ik wat jij kunt? Nee, waarschijnlijk niet. Maar terwijl jij praat zak ik in jouw energie en voel ik waar jij jouw gave nog meer beter kunt gebruiken. 

Jij voelt vervolgens gelijk dat het klopt. Dit soort gesprekken zijn de beste, want dit is pure co-creatie! 🙂 

6.

Ik begon mijn ondernemerschap als rouw- en verliesbegeleider voor kinderen. Prachtig – en nog steeds heeft het een warm plekje in mijn hart – maar ik kwam erachter dat ik systemisch vast zit in ‘rouw’ en de helende beweging mocht maken naar ‘leven’. So I did. Inclusief 3 veranderingen in mijn bedrijfsvorm voor ik kwam bij wat ik nu doe! 

Ik zal de laatste zijn die beweert dat innerlijk werk overbodig is, maar om met mij samen te kunnen werken is het belangrijk dat jij hier echt al flink in gedoken bent. Ik ben er niet om je op te schonen. Ik ben er om je te laten vliegen! Let’s go!

7.

Ik heb 10 jaar in Deventer en Bathmen gewoond. Daar heb ik een paar jaar bij een toneelgroep gezeten en was ik o.a. een gokverslaafde oma en een psychopaat. De leukste rol was echter toen ze in Bathmen het kerstverhaal gingen naspelen en ik in de wei het verhaal moest vertellen dat de herders de engel zagen. De organisatie dacht zo’n 10 bezoekers per ronde. Het bleken rondes van 100 – 200 mensen te zijn! WTF?! But I totally nailed it!  

8.

Bij ons in huis hebben we twee Belgjes en twee Deventernaren. Glenn (mijn lieve vent) en Tygo zijn allebei in Deventer geboren. Giel en ik zijn allebei in Knokke-Heist geboren. Dus yes de Nederlanders tegen de Belgen bij ons 😉 

9.

Ik ben de dochter van een juwelier. Complete afkeer had ik vroeger tegen de juwelierszaak van mijn ouders. Dat geld. Dat goud. Allemaal zo protserig (serieus terwijl mijn ouders zo ongeveer de meest ‘normale’ mensen zijn die ik ken!). 

En nu? Ik omarm het goud! Het heeft me een paar jaar innerlijk werk gekost, maar ik ben een golddigger. Ik haal met liefde het goud in jou nog meer naar boven en zet het in jouw etalage. DAT is waar je niet alleen impact en omzet mee gaat maken, maar ook de allerleukste klanten aan gaat trekken! 

10.

Mijn intuitie is ECHT mijn grootste raadgever. Als ik een ‘slecht’ gevoel heb bij iemand, dan gaat het hele feest niet door. Of dat nou prive is of in mijn bedrijf. Soms kan ik het onderbouwen, soms ook niet. And that is OK. Ik neem het serieus en volg de raadgever! Dit zet ik overigens ook in voor mijn klanten (soms kan ik het ‘uitleggen’, vaak ook niet en mijn klanten nemen dit net zo serieus als ik zelf!).

11.

Ik zeg wat ik denk. Ja. Inclusief de “niet-altijd-even-nette-woorden”. En weet je? Ik vind het heerlijk! It totally suits me. Dus kijk niet raar op als ik in mijn podcast ineens praat over ‘dikke stront door een trechter duwen’. Mijn klanten vinden het geweldig overigens 🙂 

Ben je klaar voor de volgende level?

DIT IS HOE IK JE KAN HELPEN.

GRATIS Masterclass (60 min)

Energetisch Communiceren met je Bedrijf

In deze gratis masterclass begeleid ik je op een prachtige manier naar een intiem en  energetische contact met je bedrijf. It’s gonna be magic! Je zult antwoorden en richting krijgen. Laat je verwonderen!

Dit is voor elke ondernemer die spirituele verdieping zoekt in het ondernemerschap. Magie gegarandeerd! Al 500 ondernemers gingen je voor:

EVOLVE – The Experience

Spiritualiteit & Business echt beleven en inzetten.

Dit is voor jou als je wilt ondernemen vanuit een andere dimensie. EVOLVE neemt je zes weken mee in een beleving waarin je jezelf spiritueel op een dieper niveau gaat ontwikkelen en dat direct op een praktische manier kunt gebruiken in je bedrijf. Life will never be the same after EVOLVE. 

THE FIELD

Ben jij klaar voor jouw meest magische jaar ooit?

THE FIELD is mijn nieuwste aanbod en tegelijkertijd ook in 2024 de enige manier om intensiever met mij samen te werken! THE FIELD is nieuw en wordt een prachtige co-creatie met het Universum en iedereen die in THE FIELD is gestapt. Er zijn binnen THE FIELD 3 opties om met mij samen te werken in 2024, dus check vooral welke optie het beste bij jou en jouw bedrijf past.

 Tess Fliers

Spiritueel Business Visionair