Hai! Ik ben Tess

Geboren op de wereld om een Hoger Plan uit te rollen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn klanten. Met een ijzersterke intuitie, zuivere afstemming en heldere business boodschappen help ik succesvolle, inspirerende ondernemers om boven zichzelf en hun bedrijf uit te stijgen. 

Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in alles wat we met het blote oog niet konden zien. Het fascineerde me mateloos! En ik wist: ik ben hier met een reden op Aarde. 
Als jong meisje was ik hooggevoelig en in mijn twintiger jaren kwam ik er achter dat mijn hooggevoeligheid slechts een voorbode was van de volgende stap; helder voelen, helder zien en helder weten. Wat ik dan ook dagelijks inzet in de business coaching met mijn klanten. Het is de gouden combinatie in mijn ogen: Business combineren met Spiritualiteit.

Mijn boodschappen komen binnen als helder weten, voelen en/of zien. Dat betekent dat ik weet wanneer mijn klant goud in houden heeft, maar dat ik ook zie wat er voor nodig is om dat goud te verzilveren en te delen met de wereld.

Waar jij even midden in je business zit ga ik met jou er boven hangen en ontstaat er ruimte, mogelijkheden en bovenal nog meer ZIN om te groeien! Je ziet de kansen weer en gaat met focus aan de slag! 

Met Tess samenwerken was mijn beste beslissing ooit! De investering had ik al binnen een maand terugverdiend, mijn leven en bedrijf kwamen DIRECT in een stroomversnelling en nu sla ik allemaal stappen over. Het is een soort quantum transformatie en Tess is een waanzinnig goede en heel fijne, veilige katalysator in het slopen van al mijn glazen plafonds en oude overtuigingen. Vette aanrader!

Dorothée Loorbach

Succesvol Schrijver & Keynote Speaker, https://www.soundofconfetti.com

Business meets Spiritualiteit

Wat ik te doen heb is om ondernemers het principe ‘Business meets Spritualiteit’ in hun bedrijf en hun leven door te gaan voeren. De zuivere afstemming die je van nature al hebt. Die zoveel kwaliteit, wijsheid en informatie voor je heeft. Het bedrijf is jouw middel om jouw Hogere Plan uit te kunnen rollen.

Ik leer je praktische tools die je dagelijks kunt gebruiken, zodat je hoofd met hart gaat combineren in je business. Dat betekent dat je sneller keuzes gaat maken, waardoor je ook sneller in een juiste flow van overvloed en kansen komt. We versnellen als het ware jouw bedrijf met deze praktische tools.

Mijn klanten zijn positieve, snelle, intelligente en hoogbewuste mensen die hun intuïtie serieus nemen. Ze zijn zo snel als het licht: als ik A zeg, zeggen zij B C D E F G en gaan als een trein!
Omzetten gaan radicaal omhoog, er wordt gesnoeid en gecreëerd in een duidelijk passend aanbod dat past bij het Hogere Plan en ze gaan!

Als jij de tools hebt om snel voor de juiste en de leukste kansen te gaan, dan is dat een verrijking voor jezelf, je gezin, je klanten en de wereld!

Met alle liefde reis ik 3,5 uur in de auto van Friesland naar Zeeland om te werken met Tess. Samenwerken met Tess heeft mij als ondernemer al zoveel verder gebracht. Ze stimuleert, inspireert, zet mij in de actiestand, ze ondersteunt en nog zoveel meer. Het heeft mij als ondernemer nog meer AAN gezet. Wat ik voel onderneem ik en hierdoor ontstaat een bedrijf wat uniek en helemaal Sarah is. 
 
Tess is een geweldige powervrouw die heel zuiver communiceert en coacht. Daarnaast is zij in staat om helder te weten en te voelen wat er speelt. Wat nodig is om uit een dal te komen, maar zeker ook wat nodig is om te pieken! Dat laatste is heel gaaf! Tess is vertrouwen en geeft vertrouwen. 
Sarah Tjeerdsma

Founder en Bezieler van Blessons, https://www.blessons.nl

Wil jij ook met mij samenwerken?

 

Vraag hier een call aan

Boek een Gratis Kennismakingscall