YES!

De tools om energetisch te leren communiceren met je bedrijf zijn as we speak naar je onderweg! Maar voordat je naar je mailbox rent heb ik nog iets voor je!

The EXPANSION Joyride

Leer spelen met de energie van EXPANSION en OVERVLOED. Laat het naar jou toe komen.

Een 3 weekse reis waarin je gaat spelen en ontdekken hoe jij met deze energie kunt werken. Hoe jij energie ervaart / voelt / ziet en hoe je het in kunt zetten om EXPANSION toe te laten op ALLE vlakken in je leven (yes, in je ondernemerschap maar ook in je privé leven!)

✨ Je krijgt toegang tot 3 EXPANSION sessies van 30 min. (te volgen wanneer het jou uitkomt) waarin ik je laat ervaren hoe het is om te spelen met de energie van EXPANSION! Frequency UP is wat je absoluut gaat voelen!

Een PDF hand-out waarin ik je uitleg hoe je deze 3 weken het beste kunt beleven. How to set yourself up for EXPANSION!

✨ Ruim 75 ondernemers gingen je al voor in deze EXPANSION Joyride!

Tijdelijk aanbod, nergens anders verkrijgbaar alleen NU voor jou:

Van €97,-, nu voor €77,-

Een paar reacties van de mensen die je zijn voorgegaan:

Ik weet niet in hoeverre je dat destijds door had, maar de sessies hebben echt veel voor me gedaan. Ik kan het niet eens concreet benoemen, maar er is zoveel losgekomen en gaan stromen! Jouw EXPANSION sessies hebben echt bijgedragen aan de energie shift die ik nu heb kunnen maken. Dankjewel! – enkele maanden na de EXPANSION Joyride.

Hanke Amels

Bedrijfscoach voor de uitvaartwereld

Ik ben eigenlijk ingestapt in de EXPANSION Joyride zonder te weten wat ik kon verwachten. En daar is het voor mij écht begonnen. Ik was bijzonder verrast wat dat me gebracht heeft! Ik ging het steeds terugkijken en herhalen. Daarna ging er een soort ‘luikje’ open en kon ik veel meer open staan voor overvloed. Sindsdien stroomt het veel meer in mijn leven, ook financieel en durf ik er veel meer op te vertrouwen dat het naar me toe komt. Dat vind ik zo mooi om te ervaren en te voelen!

Ik doe de EXPANSION Joyride echt meerdere keren per week ook omdat het vrij kort is en ik gebruik het in mijn ochtendritueel om even in te tappen op deze heerlijke energie.

Femke van der Spoel

mede eigenaar van ByMF

Tijdens de EXPANSION Joyride gaf je de oefening om je energieveld uit te breiden om de leukste klanten te bereiken. Bali kwam toen in mij op. Nu – 4 weken na de EXPANSION Joyride – heb ik een nieuwe klant mogen verwelkomen uit, jawel… uit Bali! Het werkt!

Indira van Tongerlo

Schrijver & eigenaar van ELK uitgevers

Wil jij ook gaan spelen met de energie van EXPANSION? Dit aanbod is tijdelijk en nergens anders te koop:

Van €97,- nu voor €77,-

Stuur jij me binnenkort ook een DM zoals hierboven met jouw magische ervaringen? 🙂

Van €97,- nu voor €77,-