The EXPANSION Joyride

Leer spelen met de energie van EXPANSION en OVERVLOED. Laat het naar jou toe komen.

In 3 weken ga je zelf ervaren hoe de energie van OVERVLOED voelt, hoe je er op in kunt tappen en vergroot je jouw ontvangstcontainer om meer overvloed toe te laten than ever before! 💸💪🏼❤️ 

✨ Je krijgt toegang tot 3 EXPANSION sessies van ruim 30 min. (te volgen wanneer het jou uitkomt) waarin ik je laat ervaren hoe het is om te spelen met de energie van EXPANSION! Overvloed in liefde, in klanten, in omzet, in briljante ingevingen, in het fine tunen van je gaven, in kracht, in zelfvertrouwen. Jij kiest! Het veld is superkrachtig, omdat ruim 200 mensen deze stroom al op gang hebben gebracht en je mee kunt tappen op deze hoge energie.

✨ Sta je open voor wonderen? Ik hoop het, want deze 3 weken gaan je wereld positief op z’n kop zetten! Jij hebt invloed op jouw energie EN jij kunt bewust instappen op de energie van overvloed. Op de energie van geld, kracht en liefde. Ik laat het je ervaren in deze 3 sessies.  

✨ Spelen met de energie van OVERVLOED. Laat het naar jou toe komen, omdat jouw energieveld er klaar voor is om het te ontvangen! Ongelimiteerd! 

Al meer dan 200 mensen gingen je al voor in deze EXPANSION Joyride! Geschikt voor iedereen die (nog meer) wil leren spelen met deze energie. 

Tijdelijk aanbod alleen NU voor jou:

Van €147,-, nu voor €77,-

Een paar reacties van de mensen die je zijn voorgegaan:

Ik weet niet in hoeverre je dat destijds door had, maar de sessies hebben echt veel voor me gedaan. Ik kan het niet eens concreet benoemen, maar er is zoveel losgekomen en gaan stromen! Jouw EXPANSION sessies hebben echt bijgedragen aan de energie shift die ik nu heb kunnen maken. Dankjewel! – enkele maanden na de EXPANSION Joyride.

Hanke Amels

Bedrijfscoach voor de uitvaartwereld

Ik ben eigenlijk ingestapt in de EXPANSION Joyride zonder te weten wat ik kon verwachten. En daar is het voor mij écht begonnen. Ik was bijzonder verrast wat dat me gebracht heeft! Ik ging het steeds terugkijken en herhalen. Daarna ging er een soort ‘luikje’ open en kon ik veel meer open staan voor overvloed. Sindsdien stroomt het veel meer in mijn leven, ook financieel en durf ik er veel meer op te vertrouwen dat het naar me toe komt. Dat vind ik zo mooi om te ervaren en te voelen!

Ik doe de EXPANSION Joyride echt meerdere keren per week ook omdat het vrij kort is en ik gebruik het in mijn ochtendritueel om even in te tappen op deze heerlijke energie.

Femke van der Spoel

mede eigenaar van ByMF

Tijdens de EXPANSION Joyride gaf je de oefening om je energieveld uit te breiden om de leukste klanten te bereiken. Bali kwam toen in mij op. Nu – 4 weken na de EXPANSION Joyride – heb ik een nieuwe klant mogen verwelkomen uit, jawel… uit Bali! Het werkt!

Indira van Tongerlo

Schrijver & eigenaar van ELK uitgevers

Wil jij ook gaan spelen met de energie van OVERVLOED? Gun jezelf dan de EXPANSION Joyride:

Van €147,- nu voor €77,-

Stuur jij me binnenkort ook een DM zoals hierboven met jouw magische ervaringen? 🙂

Van €147,- nu voor €77,-