Tess Fliers

Spiritueel Business Visionair & Mentor

– Evolve –

Een nieuw aanbod voor ondernemers die dikke vette EXPANSION willen ervaren in hun leven, business en spirituele gaven. Dit is voor jou als je VET GRAAG spiritualiteit, intuïtie en energiewerk actief wil inzetten in je ondernemerschap.

Dit is niet voor ondernemers die op zoek zijn naar meer business coaching. Dit is voor jou als je juist op zoek bent naar de aanvulling op alle business coaching die je al eerder gevolgd hebt (of misschien wel midden in zit!). Het online programma EVOLVE is voor jou als je de behoefte hebt om vanuit een andere dimensie te ondernemen. Om spirituele en energetische principes toe te gaan passen in je business.

Als je nu hard zit te knikken achter je beeldscherm en je ziel van binnen een sprongetje maakt, lees dan even verder, want… Dan is dit nieuwe aanbod iets voor jou! 

Als je je nu inschrijft, ontvang je niet alleen 50% korting, maar ook 3 mega waardevolle bonussen t.w.v. ruim €500 (zie hieronder)! Let op: dit is een tijdelijk EARLY BIRD aanbod geldig t/m 1 sept!

Verwacht vet hoge energie (you know me!), afstemmen, spiritualiteit, experiences, frequentie verhoging, intappen op de energie van overvloed, licht activaties, lightlanguage, energetische tools, visualisaties, transformerende journeys, humor, lichtheid en praktische toepasbaarheid.

Oh, en pin me er niet op vast, ik laat me verrassen wat er de komende maanden door mag gaan komen, omdat ik weet dat het voor ieders HOOGSTE goed zal zijn (die van jou, die van mij, die van de wereld).

Wat ik al wel met je kan delen over EVOLVE

– een online transformerende experience van 6 weken
– start in oktober ’22
– incl. korte live momenten via ZOOM
– je houdt ook na die 6 weken altijd toegang tot ALLE materialen, waardoor je het ook op een later moment kunt volgen

Investering EVOLVE

Dit investering van EVOLVE is €1500 ex BTW, maar…
Iedereen die op de wachtlijst staat krijgt 12 sept een mail met alle details en 48uur de kans om de eerste ronde van EVOLVE met 50% korting mee te doen!

Dat betekent dat je mee doet voor €750 ex BTW en EVOLVE altijd opnieuw kunt volgen, zo vaak je maar wilt.

Wacht even… Het wordt nog beter…!

Als jij NU AL voelt (in energie, in helder weten, in helder voelen) dat je mee gaat doen dan nodig ik je uit om niet op de wachtlijst te gaan staan, maar DIRECT al in deze energetische & spirituele groei container te stappen als EARLY BIRD. 

Voor alle EARLY BIRDS die instappen – zonder dat ze al precies weten wat de inhoud van EVOLVE gaat zijn – heb ik namelijk 3 super vette bonussen t.w.v. ruim €500, check it out:

3 EARLY BIRD bonussen t.w.v. ruim €500

LET OP: geldig t/m 1 sept. ’22

Unlocking Your Ancient Wisdom

Een online journey waarin je oeroude kennis en wijsheid gaat ophalen en heractiveren in je systeem. Reis ver en kom terug met een schat en hervonden innerlijke wijsheid!

De EXPANSION Joyride 3-weekse

Je krijgt toegang tot drie EXPANSION sessies die jou direct in een hogere energie zullen brengen. Frequency UP is wat je gaat voelen! Je gaat leren SPELEN met de energie van EXPANSION (waar we in het online programma EVOLVE op door gaan pakken!).

Deze Joyride gaf ik eerder dit jaar aan 75 ondernemers en nog steeds krijg ik berichtjes hoe waardevol deze 3 weken voor hen zijn geweest! 

Live online Masterclass in september ’22

Als EARLY BIRD krijg je gratis toegang tot deze live masterclass met Tess. Deze sessie zal je ready for take off maken om EVOLVE vanuit de juiste energie te beginnen! Verwacht energie, magie, vuurwerk, spiritualiteit en praktisch.

Kortom, alles wat EVOLVE straks ook zal zijn!

“Tess is als spirituele motorolie” 

ELINE CATSEMAN – VOORMALIG CO-FOUNDER VAN KLIKWERK

Heb jij nog meer informatie nodig, voor je ‘JA’ kunt zeggen tegen EVOLVE? Ook geen probleem! Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan namelijk op 12 september een mail met álle ins en outs EN krijgt van mij 48 uur lang de mogelijkheid om in te stappen voor €750 ex! Dat is 50% korting! 

(belangrijk: de bonussen van t.w.v. ruim €500 horen alleen bij de early bird actie en zitten er dan NIET meer bij)

En uiteraard zit je nergens aan vast als je op de wachtlijst staat. Je bent geheel vrij om op dat moment te besluiten of je wel of niet mee doet. Je hebt alleen wel de mogelijkheid om voor de laagste prijs ever – €750 ex BTW – in te stappen!

Vanaf 15 september betaal je de oorspronkelijke prijs voor EVOLVE, namelijk €1500 ex BTW.