WERK MET MIJ

Als Spiritueel Business Visionair werk ik graag met gedreven ondernemers die heel graag meer willen ondernemen vanuit spiritualiteit en energetische principes.

Ben je klaar voor het volgende level?

DIT IS HOE IK JE KAN HELPEN.

GRATIS Masterclass (60 min)

Energetisch Communiceren met je Bedrijf

In deze gratis masterclass begeleid ik je op een prachtige manier naar een intiem en  energetische contact met je bedrijf. It’s gonna be magic! Je zult antwoorden en richting krijgen. Laat je verwonderen!

Dit is voor elke ondernemer die spirituele verdieping zoekt in het ondernemerschap. Magie gegarandeerd! Al 500 ondernemers gingen je voor:

EVOLVE – The Experience

Spiritualiteit & Business echt beleven en inzetten. 

Dit is voor jou als je wilt ondernemen vanuit een andere dimensie. EVOLVE neemt je zes weken mee in een beleving waarin je jezelf spiritueel op een dieper niveau gaat ontwikkelen en dat direct op een praktische manier kunt gebruiken in je bedrijf. Life will never be the same after EVOLVE. 

1:1 EXCLUSIVE samenwerken

Dit is EVOLVE on steroids! Massive Upgrade.

Dit is voor jou als je al een succesvol en winstgevend bedrijf hebt en heel graag 1:1 begeleid wil worden in hoe jouw gaven nog beter voor jou en je business kunnen werken. Een energetische en spirituele upgrade om jezelf en je bedrijf naar het volgende niveau te torpederen! (Per jaar heb ik ruimte voor vijf ondernemers om intensief 1:1 samen te werken).

 Tess Fliers

Spiritueel Business Visionair